Vacante

#hotel

Cele mai sexy hoteluri din lume

Conform Forbes Traveler, gusturile s-au schimbat in topul celor mai sexy hoteluri . Lumina usoara si designul minimalist sunt inlocuite de elementele somptuoase, cu o paleta bogata de culori si servicii personalizate.

Trasaturile sexy se combina cu aspectul sofisticat si o cat mai mare intimitate . Unul dintre atuurile unui astfel de este caracterul atemporal si atentia pentru oaspeti . Aceasta se traduce in diverse moduri. Un decor bine realizat, care induce o anumita stare turistilor, inspira placerea de a trai, de a experimenta, de a te bucura de fiecare element. Pentru designerul de interioare Kelly Wearstler, interpelarea domeniilor legate de servicii, decor si bucatarie da acea nota sexy unui hotel. Designul modern, in nuantele pamantului, cu materiale de lux si mai ales aflat in locuri inedite precum junglele este un alt element sexy.

Hoteluri sexy in top

Unul dintre hotelurile care se gaseste in topul 2007 al celor mai sexy hoteluri din lume este The Oberoi Rajvilas, din Jaipur, India. Este un hotel de lux aflat intr-una dintre cele mai exotice destinatii, deschizand poarta catre legendele si traditiile indiene. In 2007 a ocupat locul 4 in Top Hotels Asia.

Cea mai ieftina camera incepe de la 1.800 de euro pe noapte. In Beverly Hills cel mai sexy hotel votat in 2007 este Raffles L’Hermitaje, in Franta, Grand Hotel du Cap Ferrat, Das Triest in Viena, Cliveden House in Anglia, Bleibtreu Hotel in Germania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea