Vacante

#vacanta romantica #luna de miere #hoteluri europa #hoteluri romantice #hoteluri luna de miere

Cele mai romantice hoteluri din Europa in 2012

In topurile Best of 2012, publicatia TripAdvisor a realizat un clasament al celor mai romantice 10 hoteluri din Europa. "Top 10 Hotels for Romance in Europe" are in cap de lista un din insula , una dintre destinatiile grecesti cele mai recomandate pentru luna de miere.

1 Hotel Andronis Luxury Suites

Andronis Luxury Suites este unul dintre cele mai luxoase hoteluri de pe insula Santorini . Aici, pretul unei camere depaseste 500 euro pe noapte. Asezat pe stancile vulcanice, hotelul ofera peisaje spectaculoase asupra marii, asigurand un inalt nivel de confort.

Serviciile de lux combina elementele stilului cicladic cu cele ale stilului contemporan. Preparatele organice, apartamentele intime, centrul spa, terasele romantice pentru cina sunt cateva dintre atuurile hotelului.



sursa foto: andronis-suites.com

2 Art Maisons Luxury Santorini Hotels: Aspaki&Oia Castle

Complexul Art Maisons ofera un sejur luxos, intr-un decor in care elementele traditionale din stilul cicladic se combina cu facilitatile moderne.

Turistii gasesc aici o baza hoteliera exclusivista, in regim , cu bucatarie complet utilata. Hotelul se afla la marginea caldeirei si detine o zona de plaja cu piscina.

sursa foto: artmaisons.gr

3 Seven Hotel Paris

Seven Hotel Paris este o alegere perfecta pentru cuplurile care isi doresc sa se cazeze in inima Parisului, beneficiind totodata de un loc linistit si intim. Hotelul se afla in cel de-al 5-lea arondisment, in apropiere de Cartierul Latin, intr-un loc cu verdeata.

Turistii beneficiaza aici de servicii spa si . Hotelul, administrat de catre o familie, ofera un cadru linistit si romantic pentru indragostitii care viziteaza Parisul. Pretul unei camere incepe de la 120 euro pe noapte.



sursa foto: sevenhotelparis.com

4 Tiara Yaktsa Cannes

Tiara Yaktsa Cannes este un exclusivist de pe Coasta de Azur . Situat intr-un cadru panoramic exceptional in Theoule-sur-mer, hotelul ofera sejururi linistite, la numai 20 de minute de Cannes.

Terasele spectaculoase cu piscina, aromele si culorile design-ului interior fac din acest hotel o destinatie romantica pentru cuplurile de indragostiti. Pretul unei camere incepe de la 130 euro pe noapte.



sursa foto: tiara-hotels.com

5 Boutique Hotel Villa Sostaga

Boutique Hotel Villa Sostaga se afla in Gargnano, Italia. Asezat pe un deal, hotelul este inconjurat de munti si are la picioarele sale lacul Garda. Hotelul este gazduit de o cladire istorica de secol XIX. Pretul unei camere incepe de la 100 euro.



sursa foto: villasostaga.com

Sursa foto principala: perthnow.com.au
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea