Vacante

#turism #destinatii vacanta # tari prietenoase

Cele mai prietenoase tari din lume

Unul dintre aspectele de care tii cont atunci cand alegi sa pleci in vacanta intr-o tara straina este felul de a fi al oamenilor de acolo. Nu de putine ori ai auzit ca nu este bine sa mergi in X loc pentru ca oamenii de acolo nu sunt primitori, nu stiu sa vorbeasca o limba de circulatie internationala si nu stiu sa te indrume atunci cand te ratacesti. Ei bine, noi am aflat care sunt cele mai prietenoase tari din lume.

Fie ca vrei sa calatoresti acolo pentru aventurile de care poti avea parte, fie ca esti interesat de o calatorie romantica sau vrei sa te culturalizezi, cu siguranta iti vei face o multime de prieteni.

Irlanda

Irlanda este una dintre tarile in care oamenii sunt deosebit de prietenosi si de deschisi fata de turisti. Desigur, nu te astepta sa te primeasca in casa la miez de noapte si sa-ti dea toate economiile stranse. Dar daca mergi intr-un pub, cu siguranta te vei molipsi de umorul negru si glumele desucheate pe care localnicii stiu sa le spuna. Unde mai pui ca berea este excelenta.

Statele Unite ale Americii

Americanii stiu sa fie prietenosi cu cei care le viziteaza tara. Desi exista multe stereotipuri legate de SUA, este bine sa stii ca oamenii iti vor sari in ajutor la nevoie. Te vor indruma catre obiectivele turistice si te vor ajuta sa te adaptezi la viata lor.

Malawi

Oamenii din Malawi se autointituleaza "cel mai prietenos popor din Africa". Malawi este o tara mica, saraca si care nu ofera foarte multe facilitati pentru turisti, dar odata ajuns acolo, nici nu vei avea nevoie. Caldura oamenilor si dorinta lor de a te face sa te simti bine iti vor fi de ajuns.

Fiji

Locuitorii din Fiji sunt considerati "cei mai prietenosi oameni din lume" si au toate motivele sa fie asa: au insule luxuriante, peisaje care iti taie rasuflarea, o mare albastru cobalt senzationala si o bucatarie deosebit de gustoasa. Locuitorii din Fiji sunt recunoscuti pentru amabilitatea lor si pentru faptul ca se poarta frumos cu turistii.

Thailanda

Thailanda a devenit una dintre cele mai vizitate tari in ultimii ani, iar oamenii locului au o mare contributie pentru acest lucru. Si thailandezii se recomanda ca fiind "cei mai prietenosi din lume", asa ca nu-ti ramane decat sa ii vizitezi si sa tragi singur concluziile.

Turcia

Turcia este una dintre tarile preferate de turisti, nu atat pentru serviciile ireprosabile pe care le ofera, ci si pentru felul de a fi al oamenilor de acolo. Amabili si ospitalieri, turcii fac tot ce le sta in putinta pentru ca tu sa te simti bine la ei. Ca sa nu mai spunem ca sunt negociatori excelenti si daca reusesti sa intri in jocul lor poti scoate un pret destul de bun pentru lucrurile pe care vrei sa le cumperi.

Indonezia

Ultima, insa nu cea din urma tara prietenoasa este Indonezia. Amplasata in Asia de Sud-Est, aceasta tara te imbie cu a sa cultura diversificata, cu obiceiuri si legende, cu obiecte de artizanat si o muzica aproape hipnotizatoare. Nu rata sansa de a vizita aceasta tara si de a te bucura de amabilitatea oamenilor.

Foto: enfpforum.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea