Vacante

#maldive #hoteluri #hoteluri de lux #hoteluri maldive

Planuiesti o vacanta in Maldive? Iata cateva hoteluri de lux in care te poti caza

Te pregatesti pentru o vacanta de lux in aceasta vara sau vrei sa incepi casnicia cu o luna de miere ca in povesti? Atunci ai la dispozitie unul dintre hotelurile de lux din Maldive.


Anantara Resort

Anantara iti ofera o experienta unica, la care pana acum doar ai visat. Mini-apartamentele situate deasupra Oceanului Indian sunt decorate intr-un mod unic, luxos, dar simplu si cu foarte mult bun gust.

Hotelul iti ofera acces la SPA, la fitness si diferite activitati precum plimbari cu barca, scufundari sau pescuit.



Pretul unei nopti de cazare incepe de la 1000 ron.


Banyan Tree Madivaru

Banyan Tree Madivaru reprezinta un complex de vile de lux, acolo unde fiecare oaspete are parte de un rasfat regal. Fiecare vila are o piscina privata, toate mesele incluse, masaje si tratamente SPA.

Pretul unei nopti de cazare incepe de la 7000 ron.


Niyama

Niyama ofera un centru spa cu program non-stop si primul club de noapte subacvatic din lume. Complexul este localizat pe insula privata Olhuveli si este cu adevarat un paradis tropical, in care vei avea propriul majordom si acces la toate facilitatile si petrecerile organizate de hotel.



Pretul unei nopti de cazare incepe de la 2000 ron.


Constance Moofushi

Constance Moofushi este un complex de vile de lux, inconjurat de maluri cu nisip alb si lagune cu ape limpezi precum cristalul.

Vilele sunt decorate foarte modern si cu tehnologie de ultima generatie. De pe terasele acestor mini-vile ai vedere panoramica la Oceanul Indian, iar atunci cand vrei sa te relaxezi cu adevarat te poti bucura de rasfatul oferit la centrul SPA al hotelului.

Pretul unei nopti de cazare incepe de la 2000 ron.


Gili Lankanfushi

Gili Lankanfushi este un alt complex de casute deasupra Oceanului Indian. Resortul este situat in insula privata Lankanfushi din Atolul Male, care se afla la 20 de minute de mers cu barca cu motor de Aeroportul International din Male.

Centrul SPA care apartine de resort are podele de sticla, prin care poti vedea pestii exotici. Aici te poti bucura de sedinte de yoga si tratamente ayurvedice traditionale.

Pretul unei nopti de cazare incepe de la 3000 ron.



Sursa foto: kiwicollection.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea