Vacante

#tren #orient express #hawaii #four seasons lana’i lodge #croaziere #lux #hotel #cristal cruises

Cele mai luxoase hoteluri ale lumii

Un hotel de lux ofera clientilor experiente senzationale, la preturi pe masura. Ne-am gandit sa va prezentam 3 hoteluri diferite, pe apa, pe sine si pe uscat, reprezentative pe plan mondial, pentru serviciile oferite.

Cel mai bun hotel plutitor , Cristal Cruises

Cititorii celebrei reviste de turism Travel&Leisure au votat anul acesta, pentru a 13-cea oara consecutiv, compania Cristal Cruises, situand-o pe locul 1 si in 2008. Este singura companie de linie, pentru vase de lux de mare capacitate, care a castigat acest premiu in fiecare an, de la infiintarea concursului. Persoanele care au votat au raspuns la intrebari legate de cabine, mancare, servicii, destinatii, activitati si preturi.

Cristal Cruises are o lunga lista de itinerarii, printre care: Asia, Alaska, Australia&Noua Zeelanda, Caraibe, Statele Unite, Marea Mediterana, Riviera Mexicana, Canada, Europa de Nord, Canalul Panama si inclusiv o croaziera in jurul lumii.

Cristal CruisesAlte servicii Cristal Cruises

Pe langa serviciile de lux obisnuite, la bordul vaselor de croaziera Cristal Cruises se organizeaza cursul de utilizare a calculatorului si suport pentru folosirea camerei foto . Alte servicii aditionale:

- E-mail. Fiecare pasager primeste o adresa e-mail, care figureaza pe biletul de calatorie. La bordul vasului, cu aceasta adresa se pot trimite si primi mesaje pe internetul prin satelit. 2 ore de conexiune costa 50 de dolari. La cerere, se poate folosi si sistemul Wifi.

- Cursuri. In timpul navigarii intre doua porturi, pentru a imbogati oferta de programe, Cristal Cruises a creat un fel de scoala, Creative Learning Institute, care ofera lectii pe diverse domenii (arta, business, tehnologie, gastronomie, sanatate, livestyle, etc). Pasionatii de vin sau de gastronomie au posibilitatea sa participe la cursurile si workshopurile organizate la bord, in care invata cum sa asorteze un vin la un anumit meniu, cum sa prepare cocktailuri, ce inseamna bucataria spa, cum se organizeaza un ritual al ceaiului, etc.

Oferte de croaziere Cristal Cruises

O croaziera pe insulele Greciei te costa intre 440 euro (cabina interior) si 590 euro (cu vedere la mare), in luna octombrie 2008. Oferta include 7 nopti de cazare cu pensiune completa (3 mese pe zi + gustari intre mese), activitati de divertisment si acces la toate facilitatile vasului.

Four Seasons Lana’i Lodge2Cel mai bun hotel de pe pamant, Four Seasons Lana’i Lodge, in Koele, Hawaii

Este situat pe insula privata Lana’i, din Hawaii. Imprejurimile naturale echilibreaza frumusetea oceanului si peisajele deluroase impadurite. Pasionatii de sport au la dispozitie terenuri luxoase si pot lua cursuri de golf, organizate de catre hotel. Clientii hotelului sunt cazati in camere dotate cu semineu de piatra, tavane pictate, balcoane cu vedere spre gradinile tematice (Casa Orhideelor, Pagoda) si tehnologie de ultima ora, pentru un maxim de confort. Pretul camerelor incepe de la 445 USD pe noapte. Pentru intretinere si relaxare, hotelul pune la dispozitia musafirilor servicii spa, in intimitatea camerei acestora sau in centrul wellness al hotelului. Un masaj de 50 de minute costa 160 dolari.

Four Seasons Lana’i a fost votat Numarul 1 in topul celor mai bune hoteluri ale lumii, pentru anul 2008, potrivit Travel&Leisure.

Orient Express -ul, cel mai scump hotel pe sine de cale ferata

In trecut, Orient Express-ul apartinea Companiei Internationale de Vagoane-de-Dormit si functiona ca o simpla retea feroviara destinata pasagerilor. Primul Orient Express a plecat din Paris catre Viena pe 5 iunie 1883. Numele sau initial era “Express d’Orient” si urma sa calatoreasca pe ruta Paris – Germania - Romania – Viena. De atunci, ruta s-a schimbat de multe ori. Astazi Orient Express-ul este cel mai scump tren din lume si ofera lux in diverse parti de pe glob:

orient_express_2- Simplon – Orient – Express este trenul destinat calatoriilor prin Europa (Venetia, Viena, Roma, Praga, Paris, Londra, Cracovia, Istanbul, Budapesta
- The Hiram Bingham este trenul care ofera vacante in Machu Picchu. 
- Eastern & Oriental Express este destinat tarilor asiatice.

O calatorie de 2 zile cu Simplon-Orient-Express costa 1830 euro dus si 2650 euro dus – intors. Preturile sunt valabile pentru toamna 2008 si includ: compartiment privat cu steward personal, cina in vagonul restaurant, cu tinuta obligatorie, o noapte de cazare, mic dejun servit in compartiment, pranzul si un ceai dupa amiaza. Suplimentele pentru cabinele single costa 340 si respectiv, 490 euro de persoana. Cei care aleg vacantele mai lungi platesc intre 5000 si 5600 euro. Oferta asigura 6 zile si 5 nopti in Orient Express, pe ruta Istanbul – Bucuresti – Budapesta – Venetia.

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre, utile pentru vacanta. Trebuie doar sa fii abonat acasa.ro si sa raspunzi la o intrebare.

Four Seasons Wailea Maui


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea