Vacante

#magazine pentru turisti #dubai mall #magazine vacanta #magazinul harrods #galeries lafayette #shopping vacanta

Cele mai interesante magazine de vazut in vacanta

Unul dintre principalele interese ale oricarui turist este acela de a vizita cele mai importante magazine si centre comerciale din destinatia aleasa pentru vacanta. Celebre, stralucitoare si atractive, astfel de magazine au devenit adevarate atractii turistice, fiind reprezentative pentru orasul in care se afla.
 

Magazinul Harrods , Londra


In 1849 a fost fondat un magazin alimentar obisnuit. Astazi, Harrods este unul dintre cele mai cunoscute magazine din lume, oferind clientilor sai o gama extrem de diversificata de produse. Magazinul are departamente pentru confectii, mobila, mancare etc.

Acestora li se adauga servicii si restaurante. Printre cele mai vizitate sunt sala egipteana (Egyptian Hall) si Pet Department. Magazinul cuprinde 7 etaje si nu mai putin de 330 de departamente. Clientii pot plati in euro si dolari americani.
 

Galeries Lafayette , Paris


Galeries Lafayette constituie o atractie turistica de top pentru cei interesati de shopping la Paris. Magazinul are colectii vestimentare ale unor designeri celebri pentru femei si barbati, accesorii, bijuterii, mobilier, cosmetice.

Magazinul gazduieste si o piata de mancare numita Lafayette Gourmet . Aflate in centrul Parisului, in apropiere de Opera Garnier si de alte magazine celebre precum Le Printemps, Galeriile Lafayette trebuie vazute cel putin o data. Pentru turistii cu un buget generos, acest centru comercial este un must see pe lista atractiilor pariziene.
 

Dubai Mall, Dubai


Dubai Mall este unul dintre cele mai mari mall-uri din Emiratele Arabe Unite. Unele dintre cele mai luxoase branduri se gasesc aici. Mall-ul gazduieste in fiecare an Dubai Shopping Festival , un eveniment care atrage turisti din toata lumea. Festivalul are durata de o luna de zile si se desfasoara la inceputul fiecarui an.

Pe langa numeroasele sale magazine, mall-ul gazduieste un acvariu (Dubai Aquarium), sali de cinema (Reel Cinemas), precum si o fantana arteziana celebra, cu spectacole de lumini si muzica (The Dubai Fountain).

Sursa foto: walldesk.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea