Vacante

#destinatii spania #vacanta spania #sierra nevada

Cele mai interesante destinatii ale Spaniei pentru romani

Una dintre destinatiile favorite de vacanta ale romanilor este Spania. In 2011, peste 112.000 de turisti romani au vizitat aceasta tara.
 

Vacantele romanilor in Spania


Anul trecut, Spania a fost vizitata de peste 112.000 de turisti romani, cu 6.2% mai mult decat in 2010. Conform lui Javier Rodriguez Manas, director al Biroului Spaniol de Turism, destinatiile favorite ale romanilor sunt insulele, Andaluzia si Valencia. In total, Spania a fost vizitata de 57 de milioane de turisti straini in 2011.
 

Destinatiile spaniole preferate de romani


Principalele destinatii de vara sunt Costa Brava , Costa Dorada , Mallorca si Tenerife. Pachetele de vacanta includ biletul de avion (zbor charter) si cazarea cu masa in hoteluri din statiunile de pe litoral. In Costa Brava, o saptamana de vacanta costa de la 400 euro de persoana intr-un hotel de 3 stele.

Cei care doresc sa vada cat mai multe locuri din Spania pot opta pentru circuitele organizate in aceasta tara. Turistii gasesc circuite in Andalusia si circuite mari, in multe regiuni ale tarii. Marele tur al Spaniei include destinatii precum Madrid, Toledo, Sevilla, Cordoba, Granada, Alhambra , Valencia, Barcelona etc.

Ofertele de city break se refera, in general, la Madrid si Barcelona. Acestea sunt disponibile pe toata durata anului si, mai ales, de sarbatori. O oferta ciy break in Barcelona, de 3 zile, costa 340 euro de persoana. In pret sunt incluse cazarea de 2 nopti intr-un hotel de 4 stele cu mic dejun, biletul de avion si asistenta turistica.

Un alt program de succes este cel dedicat persoanelor de peste 55 de ani. Ofertele de tip senior travel includ sejururi in Spania la pret redus. Pachetele asigura si transportul cu avionul, pe langa cazare cu masa. Destinatiile pentru seniori sunt in Mallorca, Costa Brava, Costa Del Sol si Tenerife. Un circuit de 10 zile costa 700 euro de persoana.

Destinatii mai putini cunoscute sunt cele de schi. Sierra Nevada este o statiune montana din muntii cu acelasi nume. La un hotel de 4 stele, o vacanta de o saptamana costa aproximativ 700 euro de persoana.

Sursa foto: bravatour.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea