Vacante

#carnaval #ianuarie #februarie #evenimente turistice

Cele mai importante evenimente turistice in ianuarie si februarie 2013

Lunile ianuarie si februarie sunt pline de evenimente speciale si importante, pentru toate gusturile. De exemplu, in ianuarie, in prima zi din noul an se desfasoara la Londra una dintre cele mai populare parade stradale din Europa. Luna februarie este si ea plina de activitati festive, ideale pentru iubitorii de muzica, dans si distractie.

Iata cele mai importante evenimente turistice in ianuarie si februarie 2013:


Londra: Parada de Anul Nou

In fiecare an, pe 1 ianuarie, are loc in Londra New Year's Day Parade. La eveniment participa peste 10.000 de artisti si aproximativ 500.000 de spectatori. Parada incepe din Piccadilly, trece pe langa Piccadilly Circus, ajunge in Trafalgar Square si sfarseste in Parliament Square. Parada poate fi vazuta gratuit.


Carnavalul de la Venetia

Carnavalul de la Venetia se desfasoara intre 2-12 februarie 2013. Pentru a participa la carnaval, fa rezervari online din timp pentru diversele evenimente desfasurate in oras, unde accesul este contra cost. Cu ocazia Carnavalului de la Venetia au loc petreceri, baluri mascate, spectacole de opera, cine dansante etc. De exemplu, daca vrei sa inveti sa dansezi cotillon, trebuie sa platesti 100 euro.


Carnavalul din Rio de Janeiro

Carnavalul din Rio de Janeiro se desfasoara in Brazilia intre 8 - 13 februarie 2013. Ceremonia de deschidere a carnavalului are loc pe 8 februarie, zi in care Momo, Regele Carnavalului, este incoronat de catre primar si primeste cheile orasului.

Poti cumpara bilete la diverse evenimente din cadrul carnavalului: parada samba, balurile carnavalului, noptile de samba etc. Pe sambodromo, stadionul dedicat paradelor samba, biletele sunt limitate si trebuie cumparate cat mai devreme. Biletele ieftine costa 60 dolari, in timp ce locurile cele mai scumpe depasesc 500 dolari.


Verona in Love

Verona este una dintre cele mai importante destinatii turistice in februarie, cu ocazia Zilei Indragostitilor. De Sfantul Valentin, in fiecare an se desfasoara in oras Verona in Love, un eveniment dedicat iubirii. In Piazza dei Signori au loc mai multe concerte cu intrarea libera.

Hotelurile din oras pregatesc pachete special concepute pentru cupluri. Ofertele includ cazarea cu mic dejun si diverse produse destinate indragostitilor: sampanie, vizite la crame cu degustare, prajituri de ciocolata etc. Si restaurantele au meniuri dedicate cuplurilor, cu preparate in forme de inimi. Verona in Love se desfasoara intre 14 si 17 februarie 2013.

Sursa foto: villamabapa.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea