Vacante

#restaurante ieftine # restaurante londra #centru londra

Cele mai ieftine restaurante din centrul Londrei

Londra este unul dintre orasele lumii cu cele mai piperate preturi cand vine vorba de localuri si restaurante, mai ales daca sunt situate in centru. Daca mergi in vacanta in Anglia si vrei sa mananci bine si pe bani putini, afla ca exista si restaurante centrale si ieftine, in care calitatea si pretul sunt compatibile cu bugetul tau!
 

Restaurant Bea's (zona Bloomsburry)


Restaurantul Bea's este unul dintre cele mai cunoscute si apreciate localuri din centrul Londrei, mai exact din zona Bloomsburry.

Si-a castigat pe merit popularitatea, datorita aspectului inspirat si atractiv, dar si a preparatelor de calitate, la preturi pentru toate buzunarele.

Aici poti degusta salate stufoase cu quiche, paste delicioase si deserturi fabuloase, la preturi foarte mici. O negresa de ciocolata Valhrona costa doar 1.90 lire sterline, iar ofertele pentru pranz nu depasesc mai mult de 3.50 lire sterline.

Adresa: 44 Theobald's Road, WC1, tel: +44 (0)2072428330
 

Maletti


Chiar daca nu are un aspect prea atractiv, Maletti este unul dintre restaurantele cele mai iubite din centrul londonez. Este locul unde mananci cea mai buna pizza, la un pret foarte accesibil.

Restaurantul are si un anunt simpatic la intrare, care i-a atras popularitatea: "Te gandesti sa comanzi in timp ce vorbesti la telefon? Nu o face! Vei fi complet ignorat!".

In Maletti, pizza are o forma rectangulara si este vanduta la bucata, insa chiar daca feliile par foarte mici, sunt extrem de satioase, datorita abundentei topping-urilor, si costa doar 3.95 lire sterline.

Adresa: 26 Noel Street, W1, telefon - +44 (0) 207439 4096
 

Delhi Grill


Delhi Grill este un restaurant indian, atat design-ul, cu corpuri late din lemn si pereti tapetati cu ziare indiene , cat si meniul fiind inspirate din bucataria si traditia locale.

Este un soi de local Dhaba, de inspiratie pakistaneza si indiana, unde noaptea servirea are loc in interior, iar ziua localul se muta in strada, intr-un stand in care se prepara si servesc numai produse proaspete, cu mirodenii si condimente indiene.

Preparatele sunt luate la pachet de trecatori sau mancate direct pe strada si se bazeaza pe carne de miel, dar se pot gasi si varietati de pui, bine marinate si gatite de catre bucatari talentati.

Adresa: 21 Chapel Market, N1 - +44 (0)20 – 7278 8100

foto : //modernjuliets.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea