Vacante

#vacanta #destinatii de vacanta #ianuarie #vacanta 2013 #vacanta ianuarie

Cele mai ieftine destinatii de vacanta ale lunii ianuarie 2013

Ianuarie este una dintre cele mai rentabile perioade pentru o vacanta datorita preturilor mici. Dupa Revelion si inainte de Ziua Indragostitilor, ofertele de vacanta au preturi atractive in destinatiile traditionale de iarna.


La ski in Austria, in ianuarie 2013

In Austria, in regiunea Carinthia, o saptamana costa 250 euro de persoana in statiunea St. Urban. Pachetul asigura 7 nopti de cazare cu doua mese pe zi intr-un hotel de 3 stele din statiune.

In Kaprun, o saptamana costa 255 euro de persoana intr-o camera dubla, la un hotel de 3 stele. Oferta include cazarea cu mic dejun.


La ski in Bulgaria, in ianuarie 2013

Una dintre cele mai moderne statiuni de ski din Bulgaria este Bansko. In ianuarie 2013, o camera in aceasta statiune costa de la 27 euro pe noapte. Oferta este valabila pentru o camera single intr-un hotel de 4 stele din statiune.

O camera dubla costa 37 euro pe noapte. In pret sunt incluse accesul la sauna, piscina interioara, jacuzzi, sala de fitness, kids club, precum si transportul pe partie cu shuttle bus.


City break in Slovacia

Slovacia este o destinatie mai putin cunoscuta, dar foarte ofertanta atat din punct de vedere al atractiilor turistice, cat si al preturilor. In ianuarie, exista oferte de vacanta in orasul Poprad, apreciat pentru centrele comerciale, gastronomie, arhitectura veche, viata de noapte si apropierea de statiunile de ski.

Un sejur de 5 nopti in Poprad costa 80 euro de persoana. Pachetul include cazarea cu doua mese pe zi intr-un hotel de 3 stele. Transportul poate fi oferit la cerere, contra cost. Copiii cu varste de pana la 13 ani beneficiaza de gratuitate, tinerii pana la 17 ani au o reducere de 80%, iar cei pana la 18 ani, o reducere de 70%.


Circuit in capitale europene in ianuarie 2013

Una dintre cele mai ieftine oferte in ianuarie 2013 este cea a circuitelor in metropolele europene. Un circuit de 6 zile in Budapesta, Viena si Praga costa 190 euro de persoana. Pachetul asigura transportul cu autocarul, cazarea in hoteluri de 4 stele cu mic dejun, ghidul, tururile de oras si transferurile si vizitele prevazute in program.

Sursa foto: gqtravel.ne

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea