Vacante

#turism #destinatii vacanta # destinatii de toamna # preturi de vacanta #destinatii turistice ieftine

Cele mai ieftine destinatii de toamna

Toamna este una dintre cele mai bune perioade pentru calatoriile cu buget mic. Preturile pentru cazare sunt mai bune, iar pachetele de vacanta din destinatiile costisitoare ale verii au acum preturi mai mici.

Iata cateva dintre destinatiile ieftine ale sezonului de toamna:

Amsterdam de toamna: 285 euro

Unele dintre cele mai rentabile oferte in toamna sunt cele de city break. Daca prinzi o oferta speciala, poti petrece 4 zile intr-o metropola europeana si sa platesti pe cazare si biletul de avion in jur de 300 euro. Astfel, un city break in noiembrie, in Amsterdam, costa 285 euro. Pretul include zborul cu avion, taxele de aeroport, 3 nopti de cazare cu mic dejun intr-un hotel de 3 stele.

Sejur in Bucovina: 70 lei pe noapte

Cei care isi doresc sa se odihneasca in aceasta toamna pot merge in Bucovina. Regiunea are multe obiective turistice si o gastronomie locala deosebit de atractiva. La un hotel de 3 stele din Campulung Moldovenesc o camera costa 70 lei pe noapte.

Vacanta de toamna in Corfu, 18 euro pe noapte

Grecia este una dintre cele mai ieftine destinatii de vacanta in toamna 2012. Pana la sfarsitul lui octombrie, pe insulele grecesti se poate face plaja si baie. Temperaturile sunt mai placute decat in timpul verii si ai ocazia sa faci plimbari lungi pentru a descoperi obiectivele turistice ale zonei. O camera intr-o vila din Corfu, la categoria 2 stele, costa 18 euro pe noapte.

Sejur in Delta Dunarii in toamna 2012

In aceasta toamna, una dintre destinatiile romanesti recomandate este Delta Dunarii. Exista mai multe unitati de cazare elegante, la preturi bune, pe care le poti gasi aici. Astfel, intr-un complex hotelier de 4 stele din Delta platesti 100 lei pe noapte. Pentru turisti se organizeaza sesiuni de pescuit sau tir cu arcul, se pot practica diverse sporturi de uscat (volei, badminton) sau se poate apela la serviciile unui instructor de sporturi nautice.

Sejur in Antalya, Turcia: 259 euro

Antalya este o destinatie atractiva de vacanta chiar si in toamna. Temperaturile sunt placute, se poate face baie in mare si plaja, iar siturile arheologice si obiectivele turistice in aer liber sunt mai usor de vizitat decat in vara. Cei care aleg un sejur de toamna in Antalya platesc 259 euro de persoana. Oferta asigura 7 nopti de cazare in Side, la un hotel de 3 stele, cu doua mese pe zi, asistenta turistica, transferul si biletul de avion.

Circuite europene: 399 euro

Alte oferte rentabile in raport calitate-pret sunt circuitele de toamna. Acestea au o durata variabila, includ numeroase orase si obiective turistice, iar preturile incep de la 200 euro. AStfel, un circuit in octombrie, cu durata de 9 zile in Austria, Croatia, Italia si Slovenia costa 399 euro. Pretul include cazarea cu mic dejun, cine, cateva tururi de oras si excursii, taxele, ghidul si transportul cu autocarul.

Pelerinaje in toamna 2012

Cei care vor sa vada Israelul se pot inscrie la o excursie de tip pelerinaj. Astfel de excursii au preturi ceva mai mici decat circuitele obisnuite si se concentreaza pe vizitarea locurilor sfinte. Un tur de 8 zile in Israel costa 495 euro de persoana si include biletul de avion, cazarea cu doua mese pe zi, preotul insotitor, intrarile la obiective si deplasarea locala.

Foto: examiner.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea