Vacante

#restaurante la inaltime #restaurante in lume #destivatii de vacanta

Cele mai frumoase restaurante la inaltime

Restaurantele la inaltime ofera una dintre cele mai frumoase si intense experiente. Panorama desavarsita este perfecta pentru o cina romantica. Gratie tehnicii actuale, pentru un plus de adrenalina, unele restaurante sunt rotative, oferind privelisti de 360 de grade.

Iata unele dintre cele mai frumoase restaurante la inaltime:


At.Mosphere, emiratele Arabe Unite


At.Mosphere este un restaurant situat la etajul 122 in cladirea Burj Khalifa din Dubai. Restaurantul a intrat in Cartea Recordurilor ca "cel mai inalt restaurant". Si cladirea in sine este una dintre cele mai inalte din lume. Clientii restaurantului au la dispozitie un lounge unde se pot relaxa in timp ce admira panorama incredibila asupra orasului sau pot sa ia masa in zona denumita The Grill, unde se servesc preparate europene. Capacitatea restaurantului este de peste 200 de persoane.


Sirocco, Thailanda


Sirocco si-a castigat renumele de cel mai mare restaurant in aer liber, pe acoperis, din lume. Aflat la etajul 23 al unui hotel din Bangkok, restaurantul isi atrage clientii prin preparatele sale al fresco. Cea mai frumoasa atmosfera este cea de la apus, cand se vede orasul plin de luminite.


Nasinneula, Finlanda


Nasinneula este printre cele mai inalte turnuri de observatie din tarile nordice. Aflat in Finlanda, turnul are in varf un restaurant rotativ, care ofera imagini spectaculoase asupra zonei de coasta din Tampere. Turnul are o inaltime de 168 de metri.


Ding Xian, Taiwan


Ding Xian este un restaurant din Taipei, Taiwan, aflat la etajul 86 al unei cladiri denumite Taipei 101. Restaurantul este specializat in bucatarie traditionala bazata pe fructe de mare. Tot aici se afla o sala de festivitati decorata in rosu si auriu.


Sky Restaurant 634, Japonia


Sky Restaurant 634 se afla in turnul Tokyo Skytree, la 350 de metri inaltime. Turnul este unul dintre cele mai inalte din lume si dispune de doua punti de observatie, cea mai inalta dintre acestea situandu-se la 450 metri altitudine. In restaurantul Sky, clientii pot alege preparate traditionale japoneze.


Alladin, Elvetia


Alladin este un restaurant inedit nu doar ca altitudine, ci si ca locatie. Restaurantul este rotativ si se afla construit pe varful unui ghetar din Elvetia, in Alpii Elvetieni. Altitudinea foarte mare permite in zilele senine sa se vada pana departe in zare. Se spune ca panorama cuprinde, in zilele cele mai bune, chiar si orasul Milano din Italia. Turistii care iau masa in Alladin gasesc aici carnati, macaroane si preparate specifice zonei alpine.


Sixteen, Statele Unite


Sixteen este un restaurant din Chicago, aflat la etajul 16 in cladirea Chicago Trump International Hotel and Tower. Restaurantul impresioneaza prin podeaua si peretii de sticla, acestea asigurand o panorama dramatica, la inaltime. Preparatele servite sunt americane, bazate pe cocktailuri si vinuri elegante. Restaurantul este mentionat in ghidul Michelin, fiind unul dintre cele mai apreciate localuri din oras pentru calitatea mancarii servite aici.

Sursa foto: foxnews.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea