Vacante

#ucraina #destinatii ucraina #orase ucraina #vacanta ucraina

Cele mai frumoase locuri de vizitat in Ucraina

Ucraina co-gazduieste in 2012 Campionatul European de Fotbal ( euro 2012), asa ca cel orasul va arata mai bine ca niciodata.

Daca planuiesti sa ajungi in acest an in Ucraina, ar fi bine sa iti faci o lista cu cele mai fascinante locatii ale tarii.

Ucraina este o tara cu o istorie si o cultura fascinante, iar Kiev-ul, capitala Ucrainei este cu adevarat de neuitat.

1 Belgorod - Dnestrovsky

Acest oras mic este una dintre cele mai vechi locatii din Ucraina. Belgorod a fost construit inca din aceeasi perioada cu Atena, Roma si Ierusalim/ Negustorii greci traiau aici la inceputul secolului al 6-lea si au inceput sa dezvolte cetatea.

Acum, Belgorod este o capodopera medievala, recunoascuta pentru turnurile si pasajele sale secrete.





2 Kiev

Kievul are aproximativ 3 milioane de locuitori si este capitala Ucrainei. Orasul este o metropola plina de viata care dispune de opere de arta uimitoare, de locuri culturale impresionante precum Opera Nationala, Catedrala Sfanta Sofia si Biserica Sfantul Andrei.

Orasul gazduieste periodic spectacole de arta, iar orasul este plin de spatii istorice si culturale.




3 Odesa

Odesa este supranumit adesea Perla Marii pentru ca este un oras agitat, exact la tarmul Marii Negre. Orasul are aproximativ 200 de ani, asa ca este destul de modern. Acest lucru insa nu inseamna ca in Odesa nu gasesti atractii istorice precum Strada Deribasovskaya, Odesa Opera, plaja Arcadia si Treptele Potemkin.


4 Lviv

Lviv este un oras popular inca din Evul Mediu, datorita locatiei sale strategice de pe ruta schimburilor comerciale dintre Marea Neagra si Marea Baltica. Orasul este o locatie care face parte din patrimoniul mondial si din comunitatea ex-sovietica.

Sursa foto : thetravelerszone.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea