Vacante

#barcelona #spania #imagini Barcelona

Cele mai frumoase imagini din Barcelona

Descopera cele mai frumoase imagini cu Barcelona si pregateste-ti aparatul de fotografiat pentru o vacanta in Spania, in acest an. Arhitectura spectaculoasa a orasului ofera turistilor panorame de vis, de care te poti bucura in mai multe puncte ale metropolei.



Imagini din Barcelona: vedere din Castelul Montjuic

 



Castelul Montjuic se afla pe muntele cu acelasi nume, la peste 170 de metri deasupra nivelului marii. Construit pe o terasa pietroasa, castelul este o fosta fortareata militara care a fost construita initial in 1640. Astazi, aici au loc spectacole de dans popular , concerte, expozitii si workshopuri . Montjuic ofera o panorama impresionanta asupra Barcelonei, de 360 de grade. Turistii pot vedea orasul de sus, muntii din departare si marea.


Imagini din Barcelona: vedere din Parcul Guell

 


In 1900, arhitectul catalan Antoni a realizat design-ul pentru acest parc, devenit ulterior patrimoniu mondial UNESCO. Aflat pe dealul El Carmel din districtul Gracia, Parcul Guell impresioneaza vizitatorii prin structurile sale de piatra, placile in culori fascinante si cladirile sale. La intrarea in parc se afla fantana dragonului, semnata de Gaudi. Datorita situarii sale la inaltime, precum si a creatiilor pe care le gazduieste, Parcul Guell este alegerea perfecta pentru a face fotografii panoramice.


Imagini din Barcelona: vedere din Sagrada Familia

 


Imagine emblematica a Barcelonei, Sagrada Familia este atractia turistica numarul 1 a orasului. Pe langa arhitectura extrem de migaloasa si istoria sa, catedrala este interesanta si datorita turnurilor sale. Turistii pot lua liftul pentru a ajunge in varful unuia dintre turnuri. Urcarea nu este recomandata persoanelor cu rau de inaltime, nici celor care sufera de claustrofobie. De aici poti face fotografii panoramice asupra orasului.

Sursa foto: thegreatdestinations.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea