Vacante

#vacanta #destinatii #vacanta de iarna #austria #oferte de vacanta # destinatii iarna # destinatii pentru copii

Cele mai frumoase destinatii de iarna pentru copii

Vacanta de iarna constituie momentul cel mai bun pentru o vacanta in familie . Alege o oferta atractiva pentru cei mici si profitati de serviciile, obiectivele turistice si facilitatile destinatie familiilor cu copii.
 

Austria
 

Austria este una dintre cele mai frumoase, civilizate si ofertante destinatii de vacanta pentru familiile cu copii. Statiunile montane ofera numeroase servicii si facilitati pentru cei mici, astfel incat parintii pot sa se bucure de atractiile destinatiei si sa le ofere tot confortul copiilor. Resorturile au scoli si partii de schi pentru adulti, dar si pentru minori. Exista, in plus, servicii de babysitting la dispozitia turistilor cu copii.

Viena constituie una dintre destinatiile de top pentru vacanta de iarna , in special in preajma sarbatorilor. Orasul este animat si festiv, foarte primitor cu cei mici. Acestia pot asista la concertele de Craciun si pot sa se inscrie la workshopurile organizate special pentru ei. Muzeul Viitorului constituie o experienta inedita si fascinanta atat pentru adulti, cat si pentru copii. Un muzeu dedicat copiilor este Zoom Kindermuseum.

O vacanta de o saptamana in Viena costa 300 euro de persoana, pentru adult si 175 euro pentru primul copil mai mic de 3 ani.
 

Laponia
 

Laponia este una dintre destinatiile cele mai frumoase pentru familiile cu copii mici. O astfel de vacanta ofera copiilor sansa de a-l vizita pe Mos Craciun la el acasa si de a primi cadouri chiar de la el. Safari cu reni si cu husky sau pe snowmobil, accesul la kids land, mesele festive sunt doar cateva dintre atractii. Pentru copii se organizeaza petreceri cu premii, in interior si pe partii, concursuri ale zapezii, vanatori de comori etc.

O vacanta de 6 zile costa in jur de 1600 euro de persoana si 900 euro pentru minori.
 

Hawaii
 

Cei care isi doresc sa le ofere copiilor o vacanta exotica pot sa aleaga ca destinatie Hawaii. Pe langa loc perfect de vacanta pentru luna de miere, Hawaii constituie o alegere potrivita si pentru familiile cu copii, gratie climei blande, atractiilor si serviciilor calitative. Multe resorturi hoteliere ofera servicii pentru copiii cu varste fragede.

Sporturile acvatice, excursiile in parcul natural, satele istorice, muzeele sunt cateva dintre atractiile care le permit celor mici sa se distreze, dar si sa invete despre valorile naturale si culturale. O croaziera de o saptamana costa 900 euro de persoana.

 

Sursa foto: etraveltrips.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea