Vacante

#vacanta #sejur #toamna # vacanta toamna # circuit de toamna

Cele mai frumoase circuite de toamna

Toamna se organizeaza circuite prin toata Europa si in America. Este un moment foarte bun pentru a calatori daca vrei sa descoperi marile metropole, sa vizitezi unele dintre atractiile turistice de top ale acestui continent si sa participi la evenimentele de sezon. Iti prezentam in continuare unele dintre cele mai frumoase circuite ale toamnei.
 

Franta
 

Franta nu se reduce in niciun caz la Paris, Versailles, Valea Loirei si Cannes. Un circuit de 11 zile in aceasta tara dezvaluie turistilor frumoasa abatie de la Saint Michel, denumita Minunea Occidentului, precum si deliciile vinurilor de toamna la cramele din cpaitala vinului, Bordeaux.

Marsilia, Aix En Provence, Lyon, Bois sunt alte cateva regiuni strabatute, alaturi de opriri in destinatiile cele mai cunoscute, Paris, Versailles, Valea Loirei, Monaco, Nisa, Monte Carlo sau Cannes. Un astfel de circuit are durata de 11 zile si costa 770 euro, conform agentiei J'Info Tours.
 

Brazilia
 

Lunile de toamna-iarna reprezinta o perioada foarte potrivita pentru a vizita tari din America de Sud precum Brazilia. Cel mai important obiectiv turistic il reprezinta Rio de Janeiro, orasul care se mandreste cu unele dintre cele mai frumoase panorame naturale din lume.

Cascada de la Iguassu, vizite in Amazon cu pescuit in Manaus, vizite in Salvador da Bahia, toate acestea pot constitui o vacanta de 10 zile in care sa descoperi Brazilia. O astfel de oferta costa 1489 USD de persoana, fara bilet de avion, conform agentiei Perfect Tour.
 

Spania
 

Pasionatii de muzica flamenco, cei care si-au dorit sa afle mai multe despre lumea toreadorilor si coridelor, pasionatii de arhitectura maura, fanii lui Gaudi sau Dali sunt doar cativa dintre cei care se vor bucura, in mod sigur, de o vacanta in Spania. Madridul este destinatia ideala pentru iubitorii de arta. Muzeul Prado , Muzeul National de Arta Reina Sodia sau Muzeul Thyssen sunt trei dintre cele mai importante institutii unde sunt expuse opere de El Greco, Velázquez, Goya, Bosch, Tiziano, Rembrandt etc.

Catedrala din Toledo si cea din Sevilla reprezinta adevarate capodopere arhitecturale, iar Alhambra deschide portile vizitatorilor spre unul dintre cele mai romantice locuri, pline de povesti, mistere si istorie. O vacanta de 10 zile costa 689 euro de persoana, conform agentiei Interra Travel . Circuitul include un traseu Madrid-Toledo-Sevilla-Cordoba-Granada-Alhambra-Valencia-Barcelona-Montserrat.
 

Sursa foto: cmbinfo.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea