Vacante

#vacanta litoral bulgaresc #vacanta bulgaria #bulgaria #destinatii de vacanta #vacanta

Cele mai bune oferte pentru o vacanta de vis in Bulgaria

Afara inca sunt temperaturi sub zero grade, insa planificarea unei vacante pentru vara anului 2015 sigur o sa aduca buna dispozitie, mai ales daca va ganditi la o vacanta all inclusive pe litoralul bulgaresc!

 

Prin intermediul TripMe.ro va aducem oferte Bulgaria pentru vara anului 2015, oferte care cuprind reduceri pana la 30% prin programele Early Booking. Este usor astfel sa va rezervati vacanta cu all inclusive pentru anul 2015 si in acelasi timp sa beneficiati de reduceri considerabile de pret.

Hotel Riu Helios Paradise, Sunny Beach un hotel de 4* care isi va deschide portile pentru turisti in luna Mai a acestui an va invita la un concediu all inclusive de 7 nopti pentru 2 persoane cazate in camera dubla standard, incepand cu 1 Iulie, la un pret de 710 euro, fiind inclusa o reducere early booking de 30%.

Turistii care vor fi cazati la acest hotel vor avea acces la piscina exterioara cu jacuzzi, tobogane pentru copii si animatie, sau servicii Spa de cea mai buna calitate.

Un alt hotel care isi va deschide portile in anul 2015 este Smartline Arena Mar din Nisipurile de Aur. Situat la 150 de metri de plaja. Hotelul cu o capacitate de 200 de camere va ofera un sejur de 7 nopti pentru 2 adulti cazati in camera dubla, incepand cu 1 Iulie la un pret de 505 euro, pret care este valabil datorita reducerii early booking de 20%.

Hotelul cu o pozitie centrala in statiunea Nisipurile de Aur pune la dispozitia turistilor servicii all inclusive, WiFi gratuit in lobby, sezlonguri si umbrele la piscina, piscina interioara si exterioara.

Pentru familii cu copii recomandam hotel Kaliakra din Albena care vine o oferta speciala - 2 copii cu varsta pana in 12 ani, cazati gratuit (oferta valabila in functie de locurile dispnibile). Astfel pentru un sejur de 7 nopti in perioada 1 Iulie - 8 Iulie, gasim un tarif de 1000 euro pentru 2 adulti + 2 copii pana in 12 ani, cazati in camera dubla standard si cu servicii all inclusive plus.

Pozitia excelenta, direct pe plaja, a hotelului Kaliakra, plaja privata cu sezlonguri si umbrele gratuite, servicii de top, fac din acest hotel o varianta ideala pentru un concediu de familie.

Profitati astfel de oferte cu reduceri Early Booking oferite de TripMe.ro si gasiti o multitudine de variante de concediu pentru vara acestui an.

Publicitate

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea