Vacante

#despartire #destinatii de vacanta #vacanta in doi

Cele mai bune locuri din lume pentru o despartire

Despartirea de partenerul de viata este iminenta, insa iti doresti sa faci acest pas intr-un moment si mai ales intr-un loc cat se poate de potrivit? Iata ce destinatii poti alege pentru o despartire ca-n filme, intr-un cadru tematic sugestiv pentru acest pas important.


Muzeul Relatiilor Esuate - Zagreb, Croatia

Chiar daca nu te incalzeste prea mult ideea ca nu esti singurul care se afla intr-o relatie neprielnica sau care urmeaza sa aiba un esec in dragoste, Muzeul Relatiilor Esuate pare sa fie totusi un loc destul de bun pentru o despartire.

Aici vei descoperi povestea a sute de despartiri dramatice, prin obiectele expuse, donate de persoanele cu inima franta.

In muzeu vei putea admira, printre altele, o rochie de mireasa donata de o femeie dupa un mariaj esuat, dar si toporul cu care un barbat a distrus casa fostei sale iubite. Mica ta drama nu va mai parea atat de mare, in comparatie cu situatiile extreme pe care le vei cunoaste in acest muzeu.


Hotelul Divorturilor - Haga, Olanda

Managerul acestui hotel-concept se orienteaza dupa ideea ca Haga este cel mai bun oras pentru o despartire sau pentru un divort.

In Haga, cuplurile care vor sa se desparta primesc pachete in hoteluri de lux, dar si consiliere juridica pentru o despartire civilizata si cat se poate de rapida.


Cluburile din Ibiza - Spania

Daca tu sau partenerul de viata aveti inimile frante, un remediu bun impotriva problemei este o noapte de distractie pe cinste. Iar o noapte de acest gen o poti avea, fara doar si poate, intr-un club din Ibiza.

Aici, atat tu, cat si fostul partener, veti gasi oameni alaturi de care sa va distrati si sa uitati astfel de faptul ca suferiti din dragoste. Dupa o astfel de petrecere, cu siguranta situatia nu va mai fi atat de grava si veti incepe amandoi sa priviti viitorul cu alti ochi.


Un centru SPA - Thailanda sau India

Conform CNN, in India si Thailanda gasesti foarte multe centre SPA care ofera programe de relaxare, consiliere psihologica, dar si peisaje de vis si rasfat maxim - adica tratamentele ideale, cu efecte rapide, impotriva unei inimi frante.



O discutie calma si matura in unul dintre locurile de mai sus, te va ajuta sa ramai in relatii cat se poate de bune cu fostul partener de viata. Este foarte important sa alegi momentul cel mai prielnic, dar mai ales cel mai potrivit loc din lume pentru voi, cand vreti sa spuneti adio.

Sursa foto: mastercard.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea