Vacante

#vacanta #hoteluri #hoteluri noi #cazare vacanta

Cele mai bune hoteluri noi ale lumii

Intotdeauna este o experienta interesanta sa stai intr-un hotel nou. Arhitectura inovatoare, serviciile inedite si ambientul pot sa te surprinda placut. Publicatia Travel&Leisure ofera topul celor mai bune hoteluri noi pentru anul 2011.

Iata cateva dintre cele mai elegante hoteluri cu servicii la cele mai inalte standarde recomandate de publicatia Travel&Leisure pentru anul 2011:


Hotel Americano, New York


Hotel Americano este un hotel de 4 stele din New York. Aflat in apropiere de High Line Park si Hudson River, Hotel Americano este un hotel modern, cu restaurante gourmet si o piscina pe acoperis. Hotelul pune la dispozitia clientilor sai camere cu mobilier contemporan, amenajate in culori vii. Hotelul gazduieste evenimente business, petreceri, expozitii etc. Restaurantul hotelului, unde se servesc celebrele gustari tapas, este cunoscut in oras.


Corinthia Hotel, Londra


Corinthia Hotel este unul dintre hotelurile centrale ale metropolei londoneze, fiind foarte aproape de piata Trafalgar Square. Hotelul de 5 stele are camere spatioase, amenajate luxos, intr-un stil care combina elementele istorice ale cladirii care dateaza din secolul al XIX-lea cu tehnologia moderna. Camerele sunt dotate cu TV LCD, internet wireless gratuit, iPod docking station. Baile sunt luxoase, cu finisaje din marmura.


Hotel Chocolat Boucan, Soufriere


Hotelul Chocolat Boucan se afla in Soufriere, Sfanta Lucia, o tara insulara din Caraibe. Hotelul este ridicat pe o plantatie de cacao in regiunea insulara Soufriere, una dintre cele mai frumoase destinatii din Caraibe. Hotelul a fost ridicat de o pereche de antreprenori din Marea Britanie carea au dorit sa reinvie traditia ciocolatei pe insula. Chocolat are 14 cabane rustice cu ziduri de piatra, bai de granit cu dusuri in aer liber si un stil tropical de amenajare. Din meniul hotelului nu lipsesc preparatele pe baza de ciocolata, cum este tonul cu sos pesto cu ciocolata.


Hotel Bel-Air, Los Angeles


Hotel Bel-Air se afla in cartierul cu acelasi nume, in Los Angeles. Hotelul de 5 stele are o gradina mare si un centru spa cu servicii complete, denumit La Prairie Spa. Camerele au ferestre mari cu vedere spre gradina si sunt amenajate cu mobilier alb. Atat adultii, cat si copiii au halate pe masura, de calitate superioara. Restaurantul hotelului este specializat in preparate mediteraneene, precum si in preparate specifice Californiei.


Mandarin Oriental, Paris


Mandarin Oriental s-a deschis in Paris in 2011 si este considerat unul dintre cele mai elegante hoteluri din capitala franceza. Hotelul are 138 de camere amenajate in stil contemporan cu accente orientale. Hotelul se afla in centrul Parisului, in apropiere de Place Vendome si Place de la Concorde. Mandarin Oriental pune la dispozitia clientilor sai un spa cu servicii complete, un parc acvatic, piscina, fitness si doua restaurante elegante. Una dintre cele mai frumoase experiente este sa iei masa pe terasa in aer liber, cu panorama asupra orasului.

Sursa foto: knstrct.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea