Vacante

#hotel #hoteluri #locatii exotice # cele mai bune hoteluri

Cele mai bune hoteluri in 2011

Cele mai bune hoteluri in 2011 au fost alese de catre cititorii TripAdvisor , in functie de nivelul de satisfactie oferit. Multe dintre aceste hoteluri se afla in locatii exotice . Iti prezentam in continuare topul celor mai bune hoteluri din lume, pentru acest an.
 

Golden Well (U Zlate Studne), Republica Ceha
 

Cel mai bun hotel din lume, in 2011, este un boutique hotel din Praga, amplasat in unul dintre cele mai bune locuri din oras, langa Prague Castle si Parlament. Boutique hotelul are 17 camere si 2 apartamente si este amenajat astfel incat sa oglindeasca frumusetea arhitectonica a cladirii. Oaspetii hotelului au parte de servicii de lux si panorame impresionante asupra metropolei cehe. O camera costa in jur de 270 euro pe noapte la Golden Well.
 

Apartamentele Anastasis, Grecia
 

Santorini a fost votata cea mai buna insula din lume in 2011, de catre prestigioasa publicatie Travel+Leisure. Insula castiga un premiu si in topul TripAdvisor, unde se claseaza pe locul al II-lea cu una dintre cele mai bune locatii de cazare, apartamentele Anastasis. Acestea se afla in Imerovigli si surprind prin frumusete si serviciile luxoase. Turistii au camere luminoase cu arcade care ofera panorame spectaculoase asupra marii, terase si infinity pool . Atmosfera intima, eleganta, serviciile de inalta clasa si peisajele fac din aceasta locatie una perfecta pentru vacantele romantice. Un apartament pentru 2 persoane costa de la 190 euro pe noapte si ajunge la 325 euro in varf de sezon.
 

Riad Le Calife, Maroc
 

Intr-unul dintre cele mai vechi si mai frumoase orase marocane, Fez, se afla cel de-al treilea cel mai bun hotel din lume, Riad Le Calife. Hotelul este amplasat chiar in faimoasa Medina de Fez (orasul vechi), intr-o cladire din 1933. Cladirea este in stil tipic marocan, cu fantani si curti interioare, pereti mozaicati si plante exotice . Terasele ofera panorame deosebite asupra orasului. Hotelul este mic, oferind 4 camere si 3 apartamente elegante si confortabile. Preturile incep de la 100 euro pe noapte si ajung la 180 euro, cazare cu mic dejun.

4. Al Ponte Antico Hotel, Venetia, Italia
5. La Villa Marbella - Charming Hotel, Marbella, Spania
6. Hotel Prinsenhof Bruges, Bruges, belgia
7. The Tuscany, Providenciales
8. Los Altos de Eros, Tamarindo, Costa Rica
9. Cocoa Island Resort, South Male Atoll
10. Britania Hotel, Lisabona, Portugalia.


Sursa foto: mycompanion.cz
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea