Vacante

#hoteluri turcia # cele mai bune hoteluri #hoteluri de lux

Cele mai bune hoteluri din Turcia

Turcia are unele dintre cele mai sofisticate hoteluri, atat in ceea ce priveste resorturile hoteliere all inclusive din zona litoralului, cat si hotelurile elegante din marile orase. Five Star Alliance a realizat un top al celor mai bune hoteluri din Turcia.

Iata in continuare cateva dintre acestea:
 

Hotel Les Ottomans


Les Ottomans este unul dintre cele mai bine cotate hoteluri de lux din Istanbul. Aflat pe malul Bosforului, boutique hotelul de 5 stele are interioare somptuoase si detine un spa cu vinoterapie. Hotelul este gazduit de un conac elegant, construit in secolul XVIII. Cele 10 apartamente ale hotelului au fost realizate dupa principiile feng shui, cu detalii pentru stilul luxos al Imperiului Otoman.

Oamenii de afaceri beneficiaza de cea mai inalta tehnologie in Les Ottomans, insa hotelul este destinat si clientilor aflati in luna de miere sau a celor care pur si simplu doresc sa vada Istanbulul si sa stea intr-un loc rafinat. Hotelul a fost premiat cu premiul "World's Leading All Suite Hotel&Spa" cu ocazia premiilor World Travel Awards 2010.
 

Amanruya Hotel


Hotelul Amanruya se afla in Bodrum si este un resort all-season de 5 stele. Aflat pe un deal, hotelul ofera privelisti impresionante asupra marii. Turistii gasesc aici o biblioteca cu o selectie de carti si DVD-uri. In cele patru pavilioane pentru masa se servesc preparate traditionale turcesti, precum si mancaruri europene si asiatice. Hotelul dispune de o piscina de 50 de metri.

Hotelul Amanruya este recomandat celor care isi doresc sa stea intr-un loc luxos, in stil clasic si care sunt interesati de servicii spa, ecoturism, istorie si cultura.
 

Rixos Grand Ankara


In capitala tarii, unul dintre cele mai bune hoteluri din Turcia este Rixos Grand Ankara. Aflat chiar pe Ataturk Avenue, hotelul de 5 stele este ideal pentru oamenii de afaceri si pentru cei interesati de serviciile spa turcesti sau pentru calatorii care doresc sa viziteze Ankara si sa stea intr-un hotel luxos. Spa-ul se intinde pe 1400 metri patrati. Restaurantele servesc mancaruri din bucataria internationala, dar si preparate din bucataria otomana.

Sursa foto : xoprivate.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea