Vacante

#hoteluri de lux # cele mai bune hoteluri #mancare hoteluri

Cele mai bune hoteluri din lume pentru mancarea servita

Una dintre placerile pe care toata lumea le cauta in vacanta o reprezinta mancarea. O masa traditionala cu specific local, o degustare de vin, un banchet, o cina luata pe malul lacului sunt cateva dintre experientele care creeaza amintiri frumoase in mintea calatorilor. Conde Nast Traveller a publicat lista celor mai bune hoteluri din lume pentru mancarea servita, pentru anul 2012.
 

Hotelul Bushman's Kloof, Africa de Sud


Bushman's Kloof este un complex hotelier de lux din Western Cape, Africa de Sud. Aflat intr-o rezervatie naturala, Bushman's Kloof pune la dispozitia turistilor sai camere, apartamente si o vila privata. Pe langa excursiile in salbaticie, pescuit, drumetii sau spa, clientii hotelului se bucura de serviciile restaurantului din Bushman's Kloof. Aici se servesc preparate contemporane, realizate din ingrediente si ierburi indigene. Turistii pot lua masa pe o terasa cu panorama spre jungla sau pot merge chiar in mijlocul salbaticiei la un picnic de lux.

Sursa foto: bookcdn.com
 

Hotelul Four Seasons Resort Maldives, Insulele Maldive


In Maldive, in Kuda Huraa, se afla un complex hotelier construit in stilul satelor din Maldive. Four Seasons cuprinde 96 de vile raspandite fie pe insula, fie construite pe apa. Turistii isi pot petrece timpul la spa, fac snorkelling si iau lectii de pictura. Restaurantele resortului servesc preparate italienesti, indiene, asiatice si preparate pe baza de fructe de mare.

Sursa foto: guidetomaldives.co.uk
 

Hotelul Le Quartier Francais, Africa de Sud


Tot in Africa de Sud, dar in Franschhoek, se afla Le Quartier Francais, unul dintre cele mai apreciate hoteluri pentru mancarea servita. Cei care iubesc vinurile gasesc aici una dintre destinatiile de top ale Africii, deoarece licoarea bahica este folosita in compozitia unor mancaruri inedite si foarte apreciate de cunoscatori. Bucatarul -sef este premiat pentru preparatele sale contemporane pe baza de vin si cele inspirate din gastronomia africana. Restaurantul hotelului este unul dintre cele mai bine cotate din toata Africa. Mancarurile arata spectaculos, sunt inventive si rafinate.

Sursa foto: bookcdn.com

Sursa foto principala: lionworldtours.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea