Vacante

#hosteluri #hoteluri ieftine #hostel

Cele mai bune hosteluri

Sunt curate, aerisite, primitoare si costa de la 9 euro pe noapte. Hostelurile sunt recunoscute ca fiind hoteluri pentru cei cu buget restrans, in general pentru tineri. Iata in continuare care sunt cele mai bune hosteluri din lume.
 

Travellers House, Lisabona


Travellers House este un hostel aflat in centrul istoric al Lisabonei, in apropiere de obiectivele turistice ale orasului. Turistii dispun de spatii in care pot asculta muzica, urmari unn film sau unde pot citi o carte. O camera la comun costa de la 20 euro pe noapte, in timp ce una obisnuita costa de la 30 euro. Clientii hostelului beneficiaza de ceai si cafea gratuit, pe tot parcursul zilei, precum si de internet, harti, spatiu pentru depozitarea bagajului si informatii utile din partea personalului.
 

Flamingo, Cracovia


Flamingo este un hostel din Polonia foarte apreciat datorita personalului prietenos si a locatiei foarte bune. Clientii hotelului dispun de un spatiu linistit amenajat ca zona de lectura. Pretul la cazare porneste de la 17 euro pentru o camera dubla.
 

Oops!, Paris


Oops! este un hostel parizian aflat in arondismentul 13, in apropiere de Cartierul Latin. Spatiile sunt amenajate cu tapet decorativ, mobila din tarile nordice si podea de lemn. Oops! este si primul design hostel din Paris. Pentru o camera la comun, turistii platesc de la 18 euro pe noapte, iar pentru o camera dubla, de la 23 euro. Turistii beneficiaza de cazare cu mic dejun, internet, harti ale Parisului si aer conditionat.
 

Czech Inn, Praga


Czech Inn este un hostel din Praga gazduit intr-o cladire de secol XIX. Turistii gasesc aici dormitoare mari, camere private si apartamente. Hostelul dispune un bar si o cafenea. Pentru dormitorul comun, se plateste o suma de 8.5 euro, iar pentru o camera privata, 38 euro.
 

Hilux, Valencia


Hilux este un hostel din cartierul Barrio El Carmen, din Valencia. Cladirea linistita are numai 10 camere. Fiecare camera dispune de un balcon si este decorata de un artist local. O camera dubla costa aici de la 26 euro pe noapte. Hostelul se afla in apropiere de tren, metrou si statiile de autobuz. Hilux Hostel este primul hostel din Valencia.

Sursa foto : momondo.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea