Vacante

#rio de janeiro #singapore #amsterdam #destinatii de vacanta #vacanta 2013 #nicaragua

Destinatii pentru o vacanta de neuitat in 2013

Daca nu v-ati facut inca planurile pentru vacanta 2013, stati linistiti, recomandari sunt din plin. New York Times a realizat o lista cu cele mai inedite destinatii pentru anul 2013, din care poti alege. Recomandarile sunt realizate pe baza evenimentelor care urmeaza sa aiba loc in perioada urmatoare, dar si pe rapiditatea cu care se dezvolta anumite tari si orase.


Rio de Janeiro

In anul 2014, Rio de Janeiro va gazdui Campionatul Mondial de Fotbal, iar in 2016 vor avea loc Jocurile Olimpice. In luna martie 2013 se va deschide Muzeul Rio de Arta din Praca Maua, iar in decembrie se va deschide primul outlet Gucci din oras. Tot in aceeasi perioada, in Rio de Janeiro se va deschide primul Apple Store din America de Sud. Astfel, 2013 este cel mai bun an in care poti vizita Rio de Janeiro, fara sa ai de suferit din cauza aglomeratiei cu care ai putea sa te confrunti in anii urmatori.


Nicaragua

Daca ajungi in America Centrala, nu rata o mica vacanta in Nicaragua, acolo unde turistii sunt intampinati cu lux si opulenta.

Printre cele mai impresionante locuri pe care trebuie sa le vezi se numara Aqua Wellness Resort si Jicaro Island Eco-Lodge.

Tot aici te vei simti complet rasfatat daca esti gurmand si daca iti place sa gusti din cele mai inedite mancaruri preparate de bucatari cu experienta.

Printre cele mai bune restaurante din Nicaragua se numara El Segundo, La Casserole, Ciudad Lounge si La Finca y El Mar - totusi, acestea sunt dovada ca mancarea din zona nu este doar foarte buna, ci si destul de scumpa.


Amsterdam

In 2013 a fost redeschis, dupa aproape 10 ani, faimosul muzeu Stedelijk, cel care gazduieste lucrarile Sophiei Bryn, pe care le-a lasat mostenire orasului in anul 1890. Tot in acest muzeu vei descoperi creatii ale unor artisti precum Picasso, Chagall, Mondrian, Cezanne si Kooning.

Cu aceasta ocazie, foarte multe hoteluri s-au pregatit cu discouturi si oferte greu de refuzat pentru turistii care urmeaza sa vina in Amsterdam in anul 2013.


Singapore

Singapore este una dintre cele mai bogate natiuni ale lumii (este al patrulea cel mai mare centru comercial de schimb valutar din lume dupa Londra, New York City si Tokyo, iar aici s-au produs circa 10% din cipurile electronice vandute la nivel mondial).

In Singapore s-a deschis, la sfarsitul anului trecut, Marine Life Park, cel mai mare si impresionant acvariu din lume. Vei putea vedea peste 800 de specii de vietuitoare acvatice, care stau intr-un acvariu de 45.000.000 litri de apa.



Sursa foto: KohPhangan-nytimes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea