Vacante

# vacanta 2020 #destinatii de vacanta #vacanta

Cele mai bune destinatii de vacanta pentru 2020

Incepe sa iti planifici din timp vacanta pentru 2020. Sunt multe destinatii care devin tot mai populare, o serie de evenimente importante sunt deja anuntate, iar cateva plaje de la capatul lumii, si nu numai, asteapta sa fie asaltate de turisti. Iata care sunt cele mai bune destinatii de vacanta pentru 2020.

Los Cabos, Mexic

Sursa foto: pinterest.com

Unul dintre primele locuri in topul destinatiilor pentru plaja in 2020 este extravagantul oras Los Cabos, din Mexic. Vacanta de vara de anul viitor va fi de neuitat, fie ca ajungi aici pentru a savura din plin tot ceea ce inseamna farmecul mexican, pentru a te bucura de soare sau pentru a merge sa vezi balenele in mediul lor natural, aceasta este un loc care ar putea sa se afle pe lista ta de dorinte, pentru anul viitor.

Galway, Irlanda

Sursa foto: pinterest.com

Galway este Capitala Europeana a Culturii in 2020, alaturi de Rijeka din Croatia, ceea ce aduce orasul irlandez in topul celor mai cautate destinatii de vacanta in 2020. Il poti trece de acum si pe lista ta de calatorii pentru ca anul viitor va fi plin de evenimente culturale prin care vor fi sarbatorite imaginatia si creativitatea in superbul oras din Irlanda.

Galway este deja renumit datorita frumusetii sale si gastronomiei senzationale, dar vizitatorii au ocazia sa gaseasca aici si multe lucrari de arta, expozitii, teatre, spectacole de muzica si multe altele.

Liban

Sursa foto: rfi.ro

O destinatie surprinzatoare pentru vacanta 2020 este Liban, un loc ideal pentru cei care isi doresc sa porneasca intr-o aventura dincolo de cararile deja batatorite din zona Mediteranei si care vor descoperi aici ceva cu totul captivant. Aceasta este o destinatie in care ar trebui sa ajungi macar o data in viata. Liban ofera exact opusul a ceea ce te astepti sa gasesti in Orientul Mijlociu: munti impresionanti in loc de desert, privelisti care iti taie respiratia, o istorie locala extrem de bogata si cea mai buna mancare din regiune.

Jamaica

Sursa foto: pinterest.com

Toti ochii vor fi atintiti spre Jamaica atunci cand filmul din seria James Bond, No Time to Die, va avea premiera in cinematografe, in primavara anului viitor. Fanii lui 007 care vor sa porneasca pe urmele celebrului agent, pot ajunge in aceasta insula din Marea Caraibelor. Pentru o vacanta plina de lux si experiente unice, Jamaica este destinatia perfecta pentru vacanta din 2020.

Riviera ateniana, Grecia

Sursa foto: pinterest.com

Riviera Atenei se afla in topul destinatiilor de vacanta din 2020, mai ales in randul celor care iubesc Grecia. Plajele de la marginea capitalei Greciei vor fi la mare cautare anul viitor. Turistii vor gasi aici, dincolo de farmecul grecesc inconfundabil, o atmosfera relaxanta, plaje superbe si locuri pline de eleganta in care pot lua masa pentru a savura delicioasa mancare greceasca. Intr-o vacanta pe Riviera Ateniana, poti alterna zilele de plaja cu zile in care poti merge sa explorezi monumentele istorice din Atena.

Bahamas

Sursa foto: pinterest.com

Bahamas este destinatia ideala pentru cei care iubesc marea. Ocean Cay a devenit cea mai noua eco-destinatie, iar aceasta insula este accesibila doar celor care ajung aici cu un vas de croaziera. Daca te gandesti sa incerci experienta unei croaziere anul viitor, Bahamas poate fi destinatia potrivita pentru tine.

Insulele Haida Gwaii, Canada

Sursa foto: tofino.com

Cunoscute drept Galapagosul Canadian datorita ecosistemului cumplex si faunei diverse, Insulele Haida Gwaii sunt destinatia ideala pentru cei care isi doresc sa porneasca in cautarea aventurii la capatul lumii, in 2020.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea