Vacante

#destinatii all inlcusive #resorturi all inclusive #complex hotelier

Cele mai bune destinatii all inclusive de pe glob

Resorturile all inclusive reprezinta una dintre principalele atractii ale vacantei de vara. Exista cateva destinatii care exceleaza in acest tip de servicii. Cele mai bune destinatii all inclusive sunt ideale pentru o vacanta cu familia.
 

Grecia


Grecia isi atrage turistii prin clima blanda, mancarea gustoasa, un numar impresionant de plaje de toate felurile, istorie si cultura. In Grecia continentala sau insulara exista multe hoteluri all inclusive care ofera turistilor un adevarat paradis. Printre cele mai bune destinatii all inclusive din Grecia sunt insulele Kos, Creta, Rhodos si Corfu. Adultii se pot relaxa la spa, in timp ce copiii se distreaza in zonele amenajate special pentru cei mici.
 

Egipt


Egiptul este o destinatie all inclusive care poate fi vizitata pe toata durata anului. Cei care vor sa-si ia o vacanta in noiembrie pentru a se relaxa la plaja, intr-un complex hotelier all inclusive, pot merge intr-una dintre statiunile egiptene: Hurghada, Sharm el Sheikh, Taba, Marsa Alam. Statiunile de la Marea Rosie sunt cunoscute pe plan international ca destinatii de top pentru scufundari.
 

Caraibe


Caraibe este una dintre cele mai bune destinatii exotice all inclusive. Vremea frumoasa, apele calde si limpezi, plajele nisipoase cu palmieri, petrecerile care par sa nu se sfarseasca niciodata sunt doar cateva dintre atractii. Resorturile all inclusive pun la dispozitia turistilor o gama larga de servicii, facilitati si activitati de vacanta.
 

Turcia


Turcia este o destinatie all inclusive iubita nu doar de catre turistii romani, dar si de catre englezi, rusi si alte nationalitati. Gastronomia Turciei, plajele, istoria, cultura si, nu in ultimul rand, magazinele fac din Turcia una dintre cele mai atractive destinatii. In Turcia se afla foarte multe complexe hoteliere all inclusive de lux. Hotelurile sunt construite si impodobite dupa modelul palatelor otomane.
 

Tunisia


In Tunisia, hotelurile all inclusive reprezinta o afacere buna pentru cei care vor sa-si tina bugetul sub control. Hotelurile all inclusive ofera servicii la standarde inalte, iar preturile sunt accesibile.
 

Mexic


In Mexic se gasesc numeroase resorturi all inclusive de lux. Vremea frumoasa, atractiile istorice si culturale, gastronomia locala si peisajele spectaculoase sunt cateva dintre atractii.

Sursa foto: travelwizard.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea