Vacante

#vacanta 2012 #destinatii de vacanta 2010 #rio de janeiro # destinatie vacanta #carnavalul de la rio

Cele mai atractive destinatii de vacanta pentru februarie

Luna februarie este foarte ofertanta in plan turistic. La Rio de Janeiro si in Venetia are loc cate un carnaval si tot in aceasta luna se sarbatoreste Ziua Indragostitilor de doua ori. In plus, cei care doresc sa schieze mai au timp pentru a profita de sezon de iarna in statiunile montane.
 

Carnavalul de la Rio de Janeiro
 

Carnavalul de la Rio de Janeiro incepe pe 17 februarie si dureaza pana pe 21 februarie. Cei care doresc sa participe la program trebuie sa-si faca rezervare din timp. Preturile pe Sambodrom variaza intre 71 dolari si 312 dolari. Pentru pachetele de bilete, se platesc sume mai mari, de la 250 dolari la 1530 dolari. O vacanta in Rio de Janeiro in perioada carnavalului costa peste 2000 euro de persoana.
 

Carnavalul din Venetia
 

Mult mai aproape de Romania, metropola Venetiana celebreaza sarbatoarea sa anuala, Vice Carnival. Intre 11 si 21 februarie are loc acest eveniment, iar in acest an, carnavalul este denumit "Il Ballo del Doge 2012". In perioada carnavalului au loc zilnic numeroase evenimente, stradale sau private, cu acces liber sau contra cost. Unele dintre evenimentele din program au deja toate biletele vandute. Cele mai mici preturi incep de pe la 50 euro de persoana, iar cele mai costisitoare evenimente pot depasi 300 euro.

O vacanta la Carnavalul de la Venetia costa 350 euro de persoana, pentru 4 zile. Pachetul asigura transportul cu avionul, cazarea cu mic dejun si asistenta turistica. Pentru evenimentele din cadrul carnavalului, insa, se fac rezervari si se plateste separat.
 

Ziua Indragostitilor
 

De Sfantul Valentin sau Dragobete, in februarie este ocazia perfecta pentru o escapada romantica. Cei care aleg un oras european gasesc pachete cu minivacante la preturi atractive. Astfel, un scurt sejur de 4 zile in Paris costa in jur de 300 euro, pret in care sunt incluse biletul de avion, cazarea cu mic dejun si taxele de calatorie.

Exista, insa, si oferte in destinatii indepartate, precum sejururile pe litoral in Mexic. La un hotel de 4 stele, o camera costa aproximativ 40 euro pe noapte.


Sursa foto: lumq.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea