Vacante

#targul de turism al romaniei #targ de turism #oferte de vacanta

Ce vacante a adus Targul de Turism al Romaniei II

A doua parte a articolului propune oferte de vara in Croatia, Bulgaria, Tunisia, pe litoralul romanesc si in statiunile balneoclimaterice din tara.

Sejururile pe litoral in tara si strainatate propun reduceri de pana la 15% pentru rezervarile facute pana la sfarsitul lunii martie sau aprilie, in functie de agentie.

Oferte de vara 2008 pentru Croatia

Croatia este ofertanta gratie turismului balnear, a insulelor cu o clima favorabila, statiunilor care multumesc atat amatorii de lux, cat si pe iubitorii de natura si de vacante active. In iunie si septembrie, un sejur de 7 zile costa 322 euro. Pachetul include cazarea la un hotel de 3 stele, cu demipensiune. In iulie-august platesti 364 euro in statiunea Crikvenica. ( Mareea )

Un sejur pe Coasta Dalmatiei costa 145 euro + 299 lei de persoana. Pachetul include transport cu autocarul, cazare 7 nopti cu demipensiune intr-o vila de 3 margarete, insotitor de grup si asistenta turistica. (Christian Tour)

Mamaia, ConstantaOferte de vara 2008 pentru Marea Neagra

Litoralul romanesc pune la dispozitia turistilor oferte speciale si oferte all inclusive. Pachetele speciale au ca argument diverse facilitati, precum o camera cu vedere la mare. In alte cazuri este vorba despre raportul calitate-pret. Unele oferte care se intind pe o perioada precisa ofera cateva nopti suplimentare gratuite. Masa se achita insa integral.

In Mamaia, un hotel de 3 stele cere intre 1556.60 si 1649.90 lei pentru sejururile din iulie-august, cu all inclusive. Sistemul all inclusive implica: micul dejun bufet suedez (soiuri de paine, branzaturi , oua, salate, fructe, placinte, etc); o gustare (snacks-uri, cafea, ceai) intre 10.00 si 11.00; pranzul si cina. La orele 15.00-17.00 se mai poate lua o gustare. Sunt incluse bauturile racoritoare, cafeaua si ceaiul de la lobby bar-ul piscinei. (Eximtur)

In Neptun gasesti una dintre cele mai ieftine oferte, cu preturi incepand de la 20 lei pe zi. Cazarea se face la un hotel de 2 stele. (Mareea)

In cadrul programului O saptamana la mare, un pachet de 6 nopti de cazare costa de la 159 RON de persoana. (Magest Turism)

Baile Tusnad apaOferte de vara 2008 in statiunile balneare

Se organizeaza sejururi in statiuni precum Baile Felix, Sovata, Vatra Dornei, Olanesti, Covasna, Tusnad. Preturile incep de la 35 lei pe zi, de persoana, in camera dubla. Oferta include numai cazarea, pentru mic dejun se plateste in plus in jur de 10 lei. (Mareea)

Oferte de vara 2008 in Bulgaria

Bulgaria face parte dintre destinatiile cu cele mai ieftine preturi, pentru aceasta vara. Cererea este in general pentru sejururi in sistem de demipensiune sau all inclusive.

Antalya portUn hotel de 5 stele de la Nisipurile de Aur propune preturi de la 31 euro pe noapte, in sistem BB (Bad&Breakfast- cazare si mic dejun). Pentru all inclusive platesti de la 50 de euro de persoana pe noapte. (Balkan Travel)

In Antalya, sejururile incep de la 410 euro de persoana, pentru 7 nopti de cazare, incluzand zborul cu avionul. O vacanta de 11 zile ajunge la 505 euro de persoana. Din aceasta vara se fac la cerere curse charter cu plecare din Cluj-Napoca si Timisoara, pentru hotelul ales din oferta. (Romantic Travel)

Oferte de vara 2008 in Tunisia

tunisia hotelTunisia ramane o destinatie accesibila, cu preturi care incep de la 198 euro, pentru un sejur de 7 nopti. Pachetul include transportul cu avionul, transferul de la aeroport, cazarea intr-un hotel de 3 stele din Sousse. In El Kantaoui, sejururile la 4 stele incep de la 292 euro de persoana, iar in Hammamet, de la 299 euro de persoana, pentru 3 stele. (Tunisiana Travel)

In statiunea Skane, un sejur de o saptamana la un hotel de 3 stele costa 436 euro de persoana. In Port el Kantaoui, la 5 stele platesti de la 444 euro de persoana. (Flynova)

Prima parte a acestui articol o gasesti aici, cu oferte pentru Grecia, Tenerife si Austria.

Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta.

 

 

  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea