Vacante

#targul de turism al romaniei #targ de turism #oferte de vacanta

Ce vacante a adus Targul de Turism al Romaniei I

Targul de Turism al Romaniei a reunit 14 tari care si-au prezentat cele mai atractive destinatii de vacanta si cele mai noi tendinte in turism.

Cele peste 300 de companii au fost reprezentate de Romania, Austria, Bulgaria, Croatia, Cipru, Grecia, Israel, Italia, Marea Britanie, Republica Ceha, Spania, Statele Unite, Turcia, Ungaria.

Vizitatorii au avut ocazia sa guste cateva preparate traditionale din Grecia, Bulgaria, Ungaria si chiar Thailanda. Agentiile au adus trupe de dans si artisti care sa le reprezinte tara, prin spectacolele lor, in special de muzica folclorica.

Interesul publicului s-a vazut, luand in considerare numarul mare de vizitatori din weekend si pliantele epuizate in unele cazuri, la standurile operatorilor de turism.

Halkidiki plaja PlatanitsiCe oferte gasim pentru vara 2008 in Grecia si Tenerife

Un hotel de 3 stele din Halkidiki incepe de la 145 euro in iulie si ajunge la 305 euro in august. Pachetul include 7 nopti de cazare cu demipensiune.

O vacanta in Tenerife costa de la 595 euro, pentru un sejur de 6 nopti. Pachetul include cazarea la un hotel de 4 stele, demipensiune si bilet de avion si este valabil pentru iunie. La sfarsitul lui iulie si in august pretul ajunge la 725 euro. ( Kara Travel )

Charterele de vara pentru Grecia au preturi atractive, de la 59 euro de persoana (fara masa). Astfel, un sejur de 7 nopti cu demipensiune, in Halkidiki, la un hotel de 3 stele, costa 69 euro. ( Mareea )

Creta RethimnoUn sejur de 8 zile in Laganas costa de la 369 euro la 479 euro de persoana, la hoteluri de 3 si 4 stele. Pachetele includ cursa charter, transferul de la aeroport, asistenta turistica, cazarea cu demipensiune. (Christian Tour)

O vacanta de 8 zile in Creta porneste de la 235 euro de persoana si include transportul cu avionul, cursa charter. (Romantic Travel)

Un sejur de o saptamana in Creta, la 3 stele, incepe de la 279 euro de persoana si poate ajunge la 662 euro, pentru 4 stele. In santorini , sejururile incep de la 611 euro, pentru un hotel de 3 stele. (Flynova)

Pinzgau-SalzburgOferte de vara 2008 pentru Austria

Regiunea Pinzgau-Salzburg din Austria se adreseaza iubitorilor de natura si iubitorilor de vacante active. O zi la un hotel de 3 stele costa 38 euro de persoana, in mai-iunie si 42 euro in iulie-august. Hotelurile de 4 stele cu all inclusive propun preturi de 58 si 66 euro pe zi, de persoana, in aceleasi perioade. Se pot face plimbari pe malul lacului sau drumetii cu ghid, degustari de vinuri, se urca cu telefericul spre Schmittenhohe, etc. (Mareea)

Citeste a doua parte a acestui articol aici, pentru a afla care sunt ofertele de vara in Croatia, Tunisia, Bulgaria, pe litoralul romanesc si in statiunile balneoclimaterice.

 

Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea