Vacante

#vacanta #vacanta cu copiii

Ce trebuie sa stie un parinte singur in vacanta cu copilul sau

Parintii singuri care pleaca in vacanta cu copiii lor se confrunta cu mai multe dificultati, cum ar fi gasirea unor oferte acceptabile ca pret.

Sunt cateva lucruri pe care le poti face pentru a te bucura de o vacanta frumoasa alaturi de copilul tau.

Parintele singur trebuie sa gaseasca solutii financiare pentru vacanta

In general, cand vei fi plecat cu copilul tau, in jurul vostru se vor afla multe familii cu doi parinti. Intoarce acest lucru in favoarea ta. Poti gasi un prieten sau o prietena care se afla in situatia ta. Impreuna ati putea sa va planificati vacanta cu copiii si astfel costurile s-ar imparti. In plus, vei avea si tu compania unui adult, iar copiii se vor juca impreuna. O alta alternativa este sa alegi un credit de uz personal sau un credit de vacanta. In plus, ofertele de vacanta au diferite facilitati. Copiii sub 7 ani au cazarea gratuita, pentru ceilalti se plateste jumatate din bilet, etc. Intreaba si personalul hotelului, nu doar agentia, ce fel de facilitati si discounturi ofera. Informatiile cele mai sigure sunt cele venite direct de la hotel.

Parintele singur trebuie sa gaseasca vacanta potrivita

Orienteaza-te dupa parcuri tematice, undese ofera servicii atat pentru copii, cat si pentru adulti. In Franta, de exemplu, langa Paris, exista parcuri tematice variate: zoo, tehnologia viitorului, parc preistoric, cavalerie si ev mediu , etc. doi copii disneylandPretul aproximativ al unei intrari, 15 euro. O astfel de destinatie este Castelul Vincennes. La Disneyland-ul de la Paris intrarea este gratuita pentru copiii sub 12 ani, pana pe 19 martie 2008. Preturile pornesc de la 29 euro de persoana. Ofertele all inclusive sunt o alta varianta buna. Statiuni cum e Albena, Bulgaria ofera facilitati importante pentru parinti: paturi-tarc pentru bebelusi, carucioare pentru plimbare, piscine de copii, supraveghetori de piscina, kids club cu jocuri si concursuri, babysitting la cerere, etc. Astfel te poti relaxa la soare in timp ce copilul tau se distreaza si este supravegheat. O astfel de oferta este in iunie-august 2008 intre 34 si 56 euro pe noapte.

Informatii utile de vacanta pentru parintii singuri

  • Asigura-te ca pasaportul copilului tau este la zi.
     
  • Daca nu ai intreaga tutela asupra lui, trebuie sa prezinti o imputernicire legalizata de la celalalt parinte, acord ca poti parasi tara impreuna cu copilul vostru.
     
  • Ia cu tine o fotografie recenta a copilului si incearca sa retii de fiecare data cu ce este imbracat. Este extrem de util in cazul in care s-ar pierde.

    Parc Animalier de Gramat
  • Pune in bagaj medicamente care te-ar putea ajuta daca se imbolnaveste in vacanta. Impacheteaza si cateva jucarii in bagajul de mana, care sa-l tina ocupat pe drum, sau in alte momente, ca de exemplu cand veti merge la cumparaturi in vacanta.
     
  • Daca inchiriezi o masina, este indicat sa aduci propriul scaun de copil de acasa. Pentru mai multe detalii cu privire la eliberarea vizei si creditele de vacanta, citeste articolul aici

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea