Vacante

#oferte la mare #litoral romanesc #litoral 2009 #blue line #regent tour

Ce oferte sunt pe litoralul romanesc in vara 2009

Vara se apropie si litoralul romanesc si-a inceput deja activitatea, odata cu evenimentele care au avut loc aici in perioada vacantei pascale. Preturile in statiunile romanesti vor fi mari si in aceasta vara.

La Targul de traditii romanesti desfasurat zilele acestea la Mamaia, Ministrul Turismului, Elena Udrea, a promovat litoralul romanesc si a incurajat turistii romani sa vina sa-si petreaca concediul in statiunile de aici. "Pastele pe litoral e un prim pas pentru o traditie pe care o dorim de lunga durata. Ma bucur sa vad ca, desi este primul an, sunt destui cei care au ales sa sarbatoreasca Pastele pe litoral. Am incercat ca totul sa fie pe gustul tuturor si imi doresc ca, incepand de acum, sa fie mai atractiv", a spus Elena Udrea, citata de Wall-Street. Mai multe detalii despre eveniment gasesti in articolul Elena Udrea nu a umplut hotelurile pe litoral.

Si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania a sustinut proiectul de deschidere a sezonului estival inca din zilele de Paste. “Pentru prima data, peste 40 de hoteluri s-au pregatit sa intampine oaspetii Litoralului Romanesc care vor alege sa petreaca Sarbatorile de Paste pe Litoral, iar Asociatia Litoral si Ministerul Turismului au realizat un program de evenimente foarte atractiv .

Dorim sa sustinem, in acest mod - atat eforturile hotelierilor, cat si pe cele ale agentiilor de turism care promoveaza Riviera Romaneasca - si va dezvaluim numai cateva din surprizele pregatite - Concert Goran Bregovic, concert loredana Groza, excursii gratuite pentru turisti, transfer gratuit la Slujba de Inviere ce va fi oficiata la malul marii, week-end al portilor deschise la toate muzeele si atractiile turistice din judet - intrare gratuita, autobuze supraetajate , etc”, s-a aratat intr-un comunicat de presa ANAT.

Cat platim pentru vacanta la mare in Romania

Preturile sejururilor pe litoralul romanesc nu vor fi mai ieftine decat in tarile vecine, preferate de multi turisti romani (Turcia, Grecia, Bulgaria).

Astfel, in luna iulie, un sejur la un hotel de 3 stele costa 890 lei de persoana, conform agentiei Blue Line . Pachetul asigura o saptamana de cazare cu mic dejun in Mamaia. Cei care aleg doua mese pe zi (micul dejun si pranzul), vor plati 1244 lei, pentru o camera dubla. Copiii intre 2 – 12 ani beneficiaza de o reducere de 50% la masa. Pentru obtinerea acestei reduceri, parintii trebuie sa prezinte la hotel o copie dupa certificatul de nastere al celor mici.

Chiar si in statiunile mai putin importante fata de Mamaia, preturile urca considerabil in varf de sezon. In Saturn, o noapte de cazare ajunge la 303 lei de persoana, cazare cu pensiune completa, potrivit agentiei Regent Tour . Pretul este valabil pentru un hotel de 4 stele.

Daca alegi un hotel de 3 stele, in luna iulie pretul unei camere ajunge la 187 lei pe noapte si asigura cazarea cu demipensiune.

Articole pe aceeasi tema:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea