Vacante

#targ de turism #targul de turism bucuresti

Ce oferte aduce Targul de Turism Bucuresti pentru vara 2008

Majoritatea ofertelor de la bucuresti se axeaza pe sejururile de vara, chartere, sau circuite. Se gasesc si oferte pana in luna noiembrie, inclusiv.

Preturile sunt destul de diversificate, de la 99 euro, pentru un hotel de 2 stele, in luna mai (Turcia, compania Flynova), pana la croaziere si vacante exotice .

Vacante 2008 in Grecia, preturi si servicii

O excursie de 8 zile in Grecia include vizite la Muntele Athos, Salonic, Meteora, Atena, Delfi, Peloponez, Cap Sunion. Oferta costa 290 euro de persoana si include transport cu autocar de 2 stele, cazare la hoteluri de 2 stele si mic dejun continental .

Excursiile optionale care se fac in cadrul circuitelor costa suplimentar. Pentru Cap Sunion, platesti 25 euro de persoana, in Peloponez, 45 euro; In Ouranopolis, pretul este de 18 euro, in Heraklion, 40 euro, Cetatea Festos, Manastirea Kaliviani, la 20 euro. (Omnia Turism)

In ceea ce priveste charterele de vara pentru Grecia, prezente la Targul de Turism Bucuresti, in mai si iunie o saptamana in statiunea Gerakina – Sithonia costa 335 euro de persoana, iar in iulie – august, 489 euro de persoana. Pachetul include ransport cu autocar, cazare 7 nopti intr-un hotel de 3 stele + si demipensiune, insotitor de grup.

Pentru Halkidiki, preturile pornesc de la 159 euro in mai, 179 euro in iunie si ajung la 249 in august. Pachetul este pentru o saptamana, la hotel de 3 stele, transportul cu autocarul este inclus. Exista insa si chartele de vara in Grecia care ating 1355 euro de persoana, in iulie – august, la 5 stele. (Big Travel)

 

Vara 2008 in Antalya

Antalya apare in cataloagele multor expozanti de la Targul de bucuresti . Pentru un hotel de 4 stele, preturile incep de la 316 euro de persoana. Pachetul include avion cursa charter, tranfer hotel, 7 nopti de cazare cu all inclusive, asistenta turistica. Exista si preturi mai mari, pentru complexele de lux, de 5 stele. Astfel, un sejur de o saptamana poate ajunge la 912 euro de persoana.  (Alibaba Tour)

Pana in prima saptamana din luna iunie, poti beneficia de un sejur in Albena la 4 stele pentru suma de 245 euro de persoana. Pachetul include cazare cu all inclusive in camera dubla. Pentru lunile de varf, preturile urca putin, ajungand intre 309 si 399 euro de persoana, la acelasi tip de hotel.

O vacanta ultra all inclusive in Antalya costa intre 770 si 845 euro, in perioada iulie – august. Pachetul include 7 nopti de cazare la un hotel de 5 stele, cu ultra all inclusive. Hotelul dispune de numeroase facilitati, printre care hammam, aquapark, piscine si locuri de joaca pentru copii.(Prestige Tours)

 

Vara 2008 in Bulgaria

La Nisipurile de Aur, Bulgaria, preturile cele mai mari, la 4 stele, ating 476 euro, in iulie – august. Ofertele sunt in general cu all inclusive, pentru sejururi de 7 nopti. Cam aceleasi oferte le gasesti in statiunea Obzor. Pentru Balcic, Constantin&Elena, St. Vlas, gasesti sejururi foarte atractive, care incep de la 98 euro. (Eurotravel TGV)

La Nisipurile de Aur, in mai gasesti camere de la 24 euro pe noapte, cu demipensiune. In lunile de varf, preturile ajung chiar si la 88 euro, pentru hoteluri de 4 stele. (Big Travel)

Targul de Turism Bucuresti se desfasoara intre 9 si 11 mai, in Parcul Izvor, din Bucuresti. Pretul la intrare este de 5 lei.

Albumul foto de la Targul de Turism Bucuresti il gasesti aici.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea