Vacante

#birdwatching #vacanta

Ce iti ofera o vacanta de birdwatching

Turistii care iubesc natura si vor sa o poata observa fara a interveni au posibilitatea de a alege vacantele de birdwatching .

Termenul se refera la o activitate care are ca scop relaxarea si socializarea. Spre deosebire de ornitologi, care studiaza pasarile in scopuri stiintifice, turistii obisnuiti fac ca sa se destinda si sa cunoasca si alti oameni care impartasesc aceeasi pasiune. In Europa acest gen de turism este mult mai dezvoltat ca in Romania.

Delta Dunarii este vizitata in general de straini, pentru care exista oferte speciale . Teritoriul Deltei ascunde o serie de pasari declarate monumente ale naturii, precum pelicanul comun si cret, lopatarul, egreta mica, starcul alb, lebada cantatoare.

Oferte de birdwatching pentru turistii romani

pelicani dalmatiExista oferte cu sejururi pentru ornitologi si iubitori ai naturii, in diverse zone din Delta. Hotelurile plutitoare reprezinta o experienta inedita, specifica zonei. Programele de birdwatching sunt programe speciale, realizate numai la cererea agentiilor de turism sau a turistilor ca atare.

Un de birdwatching in Sfantul Gheorghe permite turistilor sa observe de pe terasa hotelului numeroase specii de pasari (codalb, egrete, cormorani, starci, , etc). Se poate ajunge in zonele de cuibarit si de ale acestora, precum Insula Sacalin.

Un sejur de 3 zile costa 165 euro, iar unul de 5 zile in jur de 275 euro. Pachetul include cazarea pe un de 4 stele si pensiunea completa.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea