Vacante

#incentive #vacante incentive

Ce contin vacantele incentive

In economie, termenul incentive desemneaza un factor financiar sau nefinanciar care ofera un motiv pentru un anumit curs al actiunii. In alte cazuri, motivul ofera argumente in favoarea unei alegeri, dintr-o serie de posibilitati.

 

Pachetele incentive se adreseaza companiilor care urmaresc motivarea angajatilor, insa si a clientilor si partenerilor acestora. Nivelurile mari de performanta survin ca urmare a gradului inalt de motivare si prin aceasta exista un profit adus organizatiei.

 

Continut incentive

 

In firme si institutii exista programe de motivare prin incentive. Acestea reprezinta o alternativa strategica de atingere a obiectivelor organizatiei. Partenerii si angajatii sunt indemnati spre maximizarea performantelor, prin loialitate si dedicare.

 

Vacantele incentive sunt evenimente organizate de specialisti in domeniu, in care se combina elementele traditionale cu activitati si deplasari interesante. Astfel, se raspunde nevoii de atentie asupra detaliilor, se organizeaza intalniri de afaceri, insa se ofera si activitati recreative si incitante.

 

incentive masaSuccesul unui astfel de program sta in stabilirea si respectarea unor factori bine definiti. Printre acestia se numara obiectivele clare, realizabile si masurabile. Trebuie sa se identifice cine este responsabil, care este publicul tinta, care sunt schimbarile asteptate in comportamentul partenerului, pentru a-ti atinge obiectivele.

 

Caracterul personalizat incentive

 

Astfel de vacante pot avea loc oriunde in lume, de la metropole europene la insule exotice. Pachetele sunt produse turistice adaptate nevoilor companiei, nevoilor clientilor sau partenerilor de afaceri. Se pot oferi de la vouchere de servicii (spa, restaurant, cazare), pana la curse cu masina pe circuite de Formula 1, exercitii militare in avioane MIG (Mikoian-Gurevici) sau scufundari cu rechini.

 

Cele mai cautate destinatii pentru vacantele incentive sunt Europa si Nordul Africii. Beneficiarii primesc pachete in care au incluse transportul, cazarea, mesele si excursiile din program, precum si celelalte activitati planificate.

 

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

 


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea