Vacante

#egipt #hurghada #sharm el-sheikh

Ce avantaje ofera Egiptul pentru vacanta de iarna 2010-2011

Egiptul se afla in topul destinatiilor pentru vacanta de iarna 2010-2011 Aceasta destinatie este promovata de mai multi operatori de pe piata romaneasca, iar pachetele turistice includ mai multe servicii in pretul total.

Destinatia este atractiva datorita numeroaselor activitati destinate adultilor si copiilor, precum si a reducerilor si gratuitatilor in ceea ce priveste transportul sau cazarea.

 “Avem 2 chartere pe saptamana spre Egipt, in Hurghada si Sharm el Sheikh, cu excursii optionale in Egipt si in Israel. Pe langa transportul cu avionul si cazarea all inclusive, in pret sunt cuprinse asigurarile storno, de bagaje si medicala, taxa de aeroport si asistenta in limba romana” , ne-a spus Andrei Sandu, reprezentant al tour operatorului Tez Tour . Astfel, cine isi doreste o vacanta pe malul Marii Rosii mai trebuie sa plateasca numai taxa de viza, de 15 euro, acordata pe loc, in aeroport si eventualele excursii optionale la care se inscrie.

O noutate pentru turistii care nu locuiesc in Bucuresti o reprezinta transportul cu avionul din Timisoara, Cluj, Iasi si Suceava pana in capitala, de unde pleaca charterele spre Egipt. “Avem un pret special pentru transportul cu avionul, printr-un acord cu Tarom”, ne-a mai spus reprezentantul Tez Tour.


Facilitati pentru familiile cu copii in Egipt


Egiptul este o destinatie recomandata pentru cei care cauta caldura in timpul iernii. La inceputul si sfarsitul acesteia, vremea este foarte placuta si potrivita pentru scuba diving .

Hotelurile ofera pachete speciale si servicii de cazare atat pentru familiile cu copii, cat si pentru cuplurile aflate in luna de miere. “Un avantaj al Egiptului, pe care nu-l gasesti in hotelurile din Europa, este ca se poate sta cu 2 si chiar 3 copii intr-o camera de 2 adulti. Tipurile de reduceri si gratuitati pentru copii difera de la hotel la hotel. In general, un copil sub 5 ani beneficiaza de gratuitate, pentru acesta se platesc numai taxa de aeroport si cea de viza”, ne-a explicat Anda Antonie, reprezentant Kara Travel .

Pe langa plaja, familiile cu copii au la dispozitie numeroase activitati in aer liber, se face snorkeling, cei mici beneficiaza gratuit de animatori si miniclub etc. O vacanta la un hotel de 5 stele din Sharm el Sheikh costa 862 euro de persoana, conform agentiei Kara Travel. Programul include 9 zile (7 nopti), cu o noapte in Cairo.

Exista insa si oferte speciale pentru Egipt, unde, la inceputul lui noiembrie, o vacanta de o saptamana in Hurghada costa de la 359 euro de persoana, potrivit agentiei Perfect Tour. Pretul asigura biletul de avion, transferul de la aeroport, 7 nopti de cazare cu demipensiune intr-un hotel de 4 stele din statiune si asistenta turistica.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea