Vacante

# destinatii turistice #londra #gradina botanica #anglia #obiective turstice #the shard #London Dungeon

Ce activitati sa bifezi daca vizitezi Londra la inceput de februarie

Ai in plan o vizita in capitala Marii Britanii la inceput de februarie? Daca da, afla ca exista o serie de activitati pe care nu ar trebui sa uiti sa treci pe lista "must do"! Bucura-te, asadar, de privelistea din The Shard, dar nu rata nici Zilele Ghioceilor la gradina botanica Chelsea.


1. Vizita la The Shard, cea mai inalta cladire din Europa

Desi constructia sa nu a fost lipsita de controverse, The Shard este astazi unul dintre cele mai interesante si noi obiective turistice de pe harta Londrei. The Shard nu este nimic mai mult decat un zgarie-nori de 309,6 m inaltime, a carui constructie a fost finalizata in martie 2012, si care va putea fi vizitat incepand cu data de 1 februarie 2013.

Daca vrei sa il vizitezi si tu, grabeste-te sa iti rezervi un bilet (precomanda: 24,95 lire sterline pentru un adult) pentru a te asigura ca vei putea admira The Shard in ziua dorita! Cum ajungi acolo? Cu metroul, autobuzul sau trenul - statia London Bridge. The Shard se afla pe traseul autobuzelor 43, 48, 141, 149 si 21.


2. Cumparaturi de obiecte ciudate, London Dungeon

London Dungeon, una dintre cele mai populare atractii turistice din capitala Marii Britanii, isi schimba adresa de la 1 februarie. Muzeul de ciudatenii macabre organizeaza, cu aceasta ocazie, o vanzare de obiecte dubioase de care nu mai are nevoie.

Cei care se grabesc sa ajunga la targul din Pimlico din data de 3 februarie vor putea gasi instrumente chirurgicale si de tortura foarte vechi, membre amputate, globuri oculare false, costume si multe, multe alte ciudatenii.

Targul isi deschide portile la ora 11,30 si se inchide cand stocul de obiecte ciudate se epuizeaza. Adresa: Pimlico Car Boot Sale, Lupus Street, London, SW1V 3AT.


3. Zilele Ghioceilor la Gradina Botanica Chelsea

Gradina botanica Chelsea din Londra organizeaza in perioada 2-10 februarie Zilele Ghioceilor. Timp de 9 zile, turistii curiosi pot admira aici o varietate impresionanta de soiuri de ghiocei si pot lua parte la tururi informative gratuite, in cadrul carora pot afla mai multe despre "vestitorii primaverii".

Un bilet de intrare pentru un adult costa 9 lire sterline, copiii sub 5 ani avand intrarea libera. Poti ajunge la gradina botanica Chelsea cu metroul (statia Sloane Square).



Sursa foto: ambertandassociates-fashionofficeandtrendspotter.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea