Vacante

#bani de buzunar #londra # vacanta sarbatori # sfaturi de vacanta # vacanta londra

Cati bani de buzunar sunt necesari pentru o vacanta de sarbatori in Londra

Londra este una dintre cele mai atractive destinatii de vacanta pentru sarbatorile de iarna, datorita ofertelor speciale numeroase. De la shopping in pietele de Craciun si marile centre comerciale, pana la aventuri de neuitat in parcurile de distractie si cluburile de noapte, Londra are cate ceva pentru fiecare. Afla cati bani de buzunar sa ai pentru o vacanta de sarbatori in metropola britanica.


Cat te costa mancarea si bautura in Londra, de sarbatori

Daca vrei sa intri in pielea unui britanic, mergi intr-un local traditional unde se serveste ceaiul de dupa-amiaza. Pentru o astfel de gustare se plateste o suma de 18 euro de persoana, oferta fiind disponibila la agentiile de turism.

Intr-un bar londonez, o sticla de cidru costa 3.2 lire sterline, iar o cana mare de vin fiert costa 3.5 lire. Cartofii prajiti cu peste constituie un preparat traditional si ieftin: 5 lire portia. Intr-un pub londonez, un fel principal costa intre 5 si 10 lire.


Cat te costa excursiile optionale in Londra

Daca mergi de sarbatori in Londra printr-o agentie de turism din Romania, ai posibilitatea sa te inscrii la una sau mai multe excursii optionale. Agentiile de turism organizeaza tururi de oras cu ghid local, contra unei sume de 35 euro de persoana.

Una dintre cele mai romantice experiente pe care le poti avea de sarbatori este o croaziera cu cina pe Tamisa. O astfel de oferta costa 90 euro de persoana.

In cazul in care, de sarbatori, vrei sa vezi mai mult decat Londra, fa o escapada in afara orasului. Agentiile de turism organizeaza excursii la Castelul Windsor, in Stonehenge si Bath, contra unei sume de 56 euro. Alte excursii se fac la Oxford, Stratford, Cotswolds si Castelul Warwick si costa 56 euro de persoana.


Costuri pentru alte activitati de sarbatori, in Londra

Una dintre cele mai populare activitati de timp liber in Londra este patinajul. Patinoarul din Somerset House ofera vizitatorilor o atmosfera antrenanta, de club, cu DJ si bar cu cocktailuri. Patinoarul este deschis din 16 noiembrie 2012 pana pe 6 ianuarie 2013. Intrarea costa 7.5 - 14 lire, din 16 noiembrie pana pe 7 decembrie, si 12.50 - 15.00 lire, din 8 decembrie pana pe 6 ianuarie.

Winter Wonderland este un parc de distractii deschis iarna in Hyde Park, popular in randul britanicilor si strainilor. Vizitatorii gasesc aici obiecte de artizanat si mancare traditionala. Tot aici au loc mai multe spectacole de sarbatori. Intrarea in Winter Wonderland este libera.

Sursa foto: londonlogue.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea