Vacante

#vacanta paste #vacanta #vacanta paste 2012 #calatorii 2012

Cat te costa vacanta de Paste in aprilie 2012

din luna aprilie constituie o ocazie perfecta pentru o vacanta in primavara, mai ales daca vrei sa faci circuite sau sa vizitezi multe obiective turistice. Preturile pentru vacanta de Paste sunt mai mici decat cele pentru vara, iar pana la finalul lunii februarie gasesti si pachete de vacanta early booking, cu diverse reduceri.

Iata in continuare cateva preturi pentru vacanta de Paste din acest an:
 

Paste in


Orasul Dubrovnik este una dintre cele mai frumoase destinatii ale Croatiei si una dintre cele mai potrivite pentru o vacanta in primavara si vara. O vacanta de 6 zile in Dubrovnik, de Paste, costa de la 429 euro de persoana conform Interra Travel.

Pe langa biletul de avion si cazarea cu demipensiune la un hotel de 4 stele, turistii au inclus in pret o croaziera in ziua de Paste in insulele Kolocep, Sipan si Lopud.
 

Vacanta de Paste in Predeal


Cei care aleg Predealul ca destinatie de vacanta gasesc oferte de cazare in vile, pensiuni si hoteluri. Un minisejur de 3 nopti intr-o vila de 3 stele costa 295 lei de persoana, conform CMB Travel. Pachetul de vacanta asigura cazarea cu mic dejun, precum si o cina festiva.

La un hotel de 3 stele, o vacanta de 3 nopti costa 375 lei de persoana pentru cazare, mic dejun si un pranz traditional de Paste.
 

Vacanta de Paste in Bulgaria


Una dintre destinatiile preferate ale romanilor este Bulgaria, iar ofertele pentru vacanta de Paste sunt foarte atractive si in acest an. Pentru statiuni precum Obzor sau , gasesti oferte early booking. De exemplu, pentru rezervarile facute pana la finalul lunii februarie, beneficiezi de o reducere de 10% din pretul calatoriei.

Un minisejur de 3 nopti in Nessebar , intr-un hotel de 5 stele all inclusive, costa de la 158 euro de persoana, conform . Hotelurile din Bulgaria pun la dispozitia turistilor numeroase servicii si facilitati, precum piscine pentru copii, programe de animatie in timpul zilei, , water gym, sporturi (volei, baschet, darts etc).

Sursa foto: 2trav2.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea