Vacante

#vacanta revelion #budapesta # revelion 2012 # vacanta sarbatori

Cat te costa Revelionul 2012 in Budapesta

Budapesta este una dintre cele mai cautate destinatii de catre turistii romani pentru petrecerea vacantei de Revelion. Aproape de Romania, cu preturi mici si numeroase atractii, Budapesta este o destinatie de vacanta pentru tot anul. De sarbatori, metropola are un aer festiv si isi ademeneste turistii cu numeroasele , cu gastronomia ungureasca si croazierele pe Dunare.
 

Ce poti face in Budapesta de Revelion
 

Cei care doresc sa se relaxeze in aer liber, in piscinele cu apa termala, nu trebuie decat sa aleaga una dintre ofertele capitalei. Restaurantele organizeaza petreceri festive pentru Anul Nou, pe apa si pe uscat. Una dintre cele mai romantice modalitati de a intampina noul an este sa mergi la o petrecere pe un vas de croaziera . Pachetul include o masa cu 4 feluri de mancare, spectacol de muzica si dans. Cei care se afla pe vasele de croaziera au cel mai bun loc pentru a admira focurile de artificii din noaptea de Revelion. O astfel de petrecere costa 50 euro de persoana.

Cei care doresc sa vada focurile de artificii de pe uscat pot merge in principalele piete ale orasului: Vorosmarty, Nyugati si Oktogon.

Incepand cu 1 ianuarie 2012 au loc in Budapesta concertele noului an. La Palatul Dunarii se desfasoara Concertul de Camera cu Orchestra Simfonica Dunarea, care ofera un spectacol de muzica clasica. Pretul unui bilet este de 31 euro.
 

Cat platesti pentru Revelionul 2012 in Budapesta
 

Preturile pentru Anul Nou sunt pentru toate buzunarele in Budapesta. Acestea incep de la 15 euro si pot depasi 200 euro pe noapte.

La un hotel de 4 stele, o camera costa de la 48 euro pe noapte, in timp ce la altul, la aceeasi categorie, pretul incepe de la 34 euro. Un pachet de 3 nopti costa de la 110 euro de persoana, pret in care este inclusa cazarea cu mic dejun intr-un hotel de 3 stele. Unele pachete de vacanta includ cina bufet de Revelion cu spectacol, intrare gratuita la centrul spa, halate de baie, parcare, internet si transfer in centrul orasului.
 

Sursa foto: budapest-tourist-guide.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea