Vacante

#vacante 1 mai #romania #litoral

Cat te costa o vacanta de 1 Mai

Vacanta de 1 mai da startul sezonului de vara. Poti merge intr-un sejur de 5 sau 7 nopti in statiunile din strainatate si din Romania, poti sa optezi pentru un city break sau sa pleci intr-un circuit.

O scurta vacanta pe insula Creta, de 5 nopti, costa de la 199 euro de persoana (oferta speciala), conform agentiei Cocktail Holidays . Pachetul asigura cazarea cu mic dejun intr-un hotel de 2 stele, biletul de avion, transferul de la aeroport si asistenta turistica. La categoria 5 stele, oferta speciala propune un pret de 365 euro de persoana.

Cei care aleg Antalya ca destinatie de 1 mai gasesc oferte de cazare pentru toate buzunarele. In apropiere de Alanya, intr-un hotel de 4 stele, o camera dubla, pentru doua persoane, costa 602 euro, conform agentiei Paralela 45.

Cei care nu pot pleca foarte departe de casa au posibilitatea sa dea o fuga pana in Bulgaria. Exista oferte in cele mai cunoscute statiuni, precum Balchik , Nisipurile de Aur, Sunny Beach, dar si in statiuni mai putin faimoase, precum Duni. In Nisipurile de Aur, o camera costa de la 31 euro pe noapte, de persoana, la un hotel de 4 stele, conform agentiei Carpe Diem Travel.
 

Vacante de 1 Mai in Romania
 

Si in Romania sunt oferte, pe litoral, la munte si in statiunile balneare. De exemplu, cei care isi vor petrece minivacanta de 1 Mai in Busteni gasesc oferte la pensiuni. Un scurt sejur de 2 nopti costa 220 lei de persoana, conform agentiei Family Travel. Oferta asigura cazarea cu mic dejun intr-o pensiune de 4 margarete. Cei care aleg Baile Felix platesc 105 lei de persoana, pentru un sejur cu aceeasi durata de timp. In plus, turistii beneficiaza de un relaxare , doua sedinte aqua-gym si de acces gratuit la bazine interioare si exterioare, sauna si sala de sport.

Exista si hoteluri care oferta in pretul pachetului un gratar traditional de 1 Mai. In Covasna , la un hotel de 4 stele, un sejur de 2 nopti costa de la 355 lei de persoana, conform agentiei Infinity Travel . Oferta asigura cazarea cu mic dejun, un barbeque, acces la piscina, sauna, jacuzzi, fitness, internet si parcare gratuita.

In plus, unii hotelieri isi atrag turistii cu meniuri specifice acestei sarbatori: gratar traditional cu mici, carnaciori, muschi de porc, salata de vinete, cartofi taranesti, palinca, bere etc. Astfel, in regiunea Rucar-Bran, la o vila de 3 stele, un pachet de vacanta contine diverse variante de meniuri, pe langa cazare cu mic dejun, conform aceleiasi agentii. Un astfel de pachet de 2 nopti costa 290 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea