Vacante

#masa #vacanta #cazare #charter #vacanta charter #vara # masa hotel

Cat te costa o vacanta charter in aceasta vara

Vacantele charter sunt unele dintre ofertele predilecte ale verii. Avantajul acestora consta in serviciile oferite intr-un singur pachet. Acesta include de obicei biletul de avion, transferul de la aeroport, cazarea cu masa si asistenta turistica. Pentru cei care nu au timp sa-si organizeze propria vacanta, o oferta charter poate fi solutia potrivita. Hotelurile dispun de oferte de masa de toate tipurile, astfel incat nu veifi obligat sa accepti un anumit sistem.

Daca vrei sa achizitionezi o vacanta charter in aceasta vara, este bine sa te grabesti, pentru ca luna iulie si august reprezinta perioada de varf de sezon turistic. Aceste luni sunt cele mai aglomerate si mai scumpe.

Pe langa destinatiile charter cunoscute, precum Grecia, Turcia, Spania etc, exista si oferte inedite, precum Muntenegru. Ca in fiecare an, preturile cele mai ridicate sunt cele din varf de sezon turistic, cele mai mari apartinand hotelurilor de 5 stele de luxe.

Cei care vor sa ajunga intr-o anumita destinatie trebuie sa cumpere o oferta cat mai repede. Pentru multe destinatii de vacanta, ofertele charter sunt disponibile numai pana in toamna. De exemplu, in cazul vacantelor charter in Creta, acestea sunt in general disponibile pana in septembrie cel tarziu.

Oferte charter in Turcia

Turcia este una dintre destinatiile favorite pentru vacantele charter. Gasesti oferte de vacanta charter atat cu avionul, cat si cu autocarul, intr-unele dintre cele mai cunoscute statiuni de pe rivera turceasca: Kusadasi, Bodrum, Belek etc.

O vacanta cu autocarul in Kusadasi costa 400 euro, pret in care sunt incluse cazarea cu all inclusive la un hotel de 4 stele si transportul cu autocarul.

Oferte charter in Grecia

Grecia are numeroase statiuni la malul marii, atat pe continent, cat si in insule, unele dintre cele mai dezvoltate dispunand si de aeroport. Creta este una dintre cele mai mari si mai frumoase insule grecesti , cu o paleta foarte diversificata de atractii turistice si activitati de vacanta. O oferta charter costa de la 400 euro de persoana, pret in care sunt incluse cazarea all inclusive intr-un hotel de 4 stele, biletul de avion, transferul de la aeroport si asistenta turistica. Pentru cei care aleg un hotel de 5 stele de lux, pretul poate ajunge la 1100 euro.

Unele agentii pot sa includa, pe langa pachetul de baza, un tur de oras gratuit si vizitarea unui obiectiv turistic important.

Oferte charter in Muntenegru

Muntenegru este o destinatie mai putin cunoscuta, insa foarte atractiva, atat ca atractii turistice, precum si ca preturi. Cei care isi doresc sa incerce o destinatie noua si sa faca plaja si baie in mare pot merge la Adriatica, intr-o statiune din Muntenegru.

O vacanta de o saptamana poate costa 320 euro de persoana, suma care asigura cazarea intr-un hotel de 3 stele (fara masa), biletul de avion, asistenta turistica si taxa de statiune. Pentru preturi chiar mai mici, exista oferte charter cu autocarul. O saptamana de vacanta poate costa 120 de euro intr-o vila.

Oferte charter in Spania

Cei care vor sa vada Catalunia si sa viziteze Barcelona, se pot bucura de statiunile de pe litoral, din apropierea metropolei: Lloret de Mar, Santa Susana, Calella etc.

Ofertele charter pentru Spania incep de pe la 320 euro si pot ajunge la peste 800 euro pentru o vacanta de o saptamana. In general, ofertele charter pentru Spania sunt in regim self catering , cu mic dejun sau cu demipensiune. O vacanta de 7 nopti costa 400 euro intr-un hotel de 4 stele din Lloret de Mar. Pretul asigura cazarea cu doua mese pe zi, biletul de avion, transferul de la aeroport si asistenta turistica.

Oferte charter in Malta

Amatorii de distractie, dar si cei care isi doresc sa ajunga intr-o destinatie cu multe atractii turistice pot alege Malta. Insula ofera multe lucruri de vazut si de facut si are o viata de noapte intensa.

O vacanta de o saptamana intr-un hotel de 3 stele costa aproximativ 400 euro de persoana. Suma include biletul de avion, cazarea cu mic dejun, transferul si asistenta turistica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea