Vacante

#maramures #azuga #craciun #brasov # vacanta sarbatori # vacanta la munte

Cat te costa Craciunul 2011 la munte in Romania

Cei care isi doresc sa petreaca Craciunul intr-o atmosfera traditionala romaneasca pot merge intr-una dintre statiunile montane din Romania. Pe langa petrecerile si mesele de Craciun se pot face vizite la manastiri, muzee si case memoriale. In plus, se fac vizite la stana sau in herghelii, plimbari cu sania, focuri de tabara etc.
 

Craciun 2011 la Brasov
 

Cei care aleg sa-si petreaca Craciunul in Brasov au multe oferte de cazare , de la hotelurile de lux la pensiuni, vile si camere la particulari. Un scurt sejur de 2 nopti costa 90 euro de persoana la un hotel de 5 stele. In pret sunt incluse cazarea cu mic dejun, pranz si cina in ziua de Craciun.

In Poiana Brasov, un pachet de 3 nopti la un hotel de 4 stele costa 150 euro de persoana. Oferta asigura cazarea cu mic dejun, cina si dejun festiv de Craciun, program artistic cu daruri si colinde.
 

Craciun 2011 in Azuga
 

In Azuga se gasesc oferte variante, in hoteluri, pensiuni, apartamente etc. Pentru o vacanta de 4 zile platesti 235 euro. Pachetul include cazarea cu mic dejun intr-un hotel de 4 stele, cu alte mese festive (cine, dejunuri).
 

Craciun 2011 in Maramures
 

Craciunul este unul dintre cele mai bune momente din an pentru a vizita o regiune traditionala din Romania precum Maramuresul. O vacanta de 4 zile costa 540 lei de persoana, pentru o pensiune de 3 margarete. Oferta asigura cazarea cu demipensiune si cina festiva de Craciun.
 

Craciun 2011 in Valcea
 

Judetul Valcea este o alta regiune traditionala potrivita pentru petrecerea sarbatorilor de iarna. Aici se pot degusta produsele locale, precum tuica de Pitesti sau vinul de fraguta. De Craciun, pensiunile ofera pachete cu cine festive, unde se servesc specialitati culinare zonale. Preturile la o pensiune de 3 margarete incep de la 80 lei pe noapte.
 

Craciun 2011 in Bucovina
 

Bucovina este foarte ofertanta ca destinatie de sarbatori. Se fac vizite la manastiri, la muzee traditionale ( Muzeul Obiceiurilor Populare , Muzeul de oua incondeiate , Muzeul etnografic), se fac excursii la Lucina pentru herghelia si rezervatia naturala de aici si altele. O camera la o pensiune de 3 margarete din Suceava costa de la 80 lei pe noapte.


Sursa foto: goeasteurope.about.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea