Vacante

#cazare #cazare munte #cazare busteni # cazare munte iunie #oferte cazare

Cat te costa cazarea la munte in iunie 2012

Cei care prefera muntele pot profita de zilele libere de la inceputul verii pentru a petrece o vacanta intr-o statiune in mijlocul naturii, chiar la inceput de vara.

La inceputul lunii iunie sunt Rusaliile, iar agentiile de turism au pachete destinate acestei sarbatori. Iata cat te costa vacanta la munte in luna iunie 2012:

Vacanta la munte in Vatra Dornei in iunie

Vatra Dornei este o destinatie atractiva nu doar pentru sezonul de iarna, dar si in vara, cand se fac drumetii cu ghid acreditat. Astfel, se pot face trasee in muntii Rodna, Rarau, Ineu, Calimani etc. Pensiunile de aici propun numeroase activitati in aer liber, printre care echitatia, river rafting sau relaxare in piscina. O camera la o pensiune de 3 margarete costa 100 lei pe noapte.

Vacanta la munte in Busteni in iunie

Busteni este o destinatie de pe Valea Prahovei mai accesibila ca preturi. Cei care isi doresc sa se odihneasca cateva zile gasesc oferte cu preturi atractive in aceasta statiune montana. Intr-o vila, o camera dubla costa 60 lei pe noapte in timpul saptamanii si 70 lei in weekend.

Vacanta la munte in Calimanesti in iunie

In statiunea Calimanesti-Caciulata, pe langa tratamentele balneare, alte activitati sunt reprezentate de vizitele la manastirile si schiturile din zona, in Parcul National Cozia, la Castrul Roman, Complexul Muzeal de la Maldaresti etc. Se pot face excursii la Horezu pentru a vedea expozitiile de arta populara. Intr-un hotel de 3 stele, o camera dubla costa 130 euro pentru doua persoane. Daca optezi pentru un apartament, platesti 180 lei pe noapte. Preturile includ micul dejun.

Vacanta la munte in Bran in iunie

Branul este o destinatie montana populara pe toata durata anului si in special de sarbatori sau in sezonul estival. La inceputul lunii iunie, Branul gazduieste un festival gastronomic traditional. Un minisejur de 3 nopti costa 440 lei intr-o pensiune de 4 margarete. Pretul asigura 3 nopti de cazare cu demipensiune si o noapte in plus, gratuita.

Foto : discoverthetrip.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea