Vacante

Cat platim la vara pentru un sejur in strainatate

Cele mai cautate oferte de vacanta sunt acum cele pentru vara 2008. Agentiile de turism din tara propun sejururi pe litoral cu preturi extrem de diversificate, de la 99 euro de persoana, la 2999 euro, pentru o vacanta de o saptamana.

Ofertele cele mai frecvente sunt cele pentru Turcia, Grecia, Bulgaria, Italia, Spania, Portugalia. Si preturile sunt destul de atragatoare, situandu-se sub 1000 euro pentru o saptamana.

In Lido di Jesolo, Italia, o camera dubla costa intre 47 si 61 euro pe noapte. Oferta implica cazare la un hotel de 3 stele, cu un sejur de minim 7 nopti, micul dejun inclus. Pentru copiii intre 2 si 5 ani, se face o reducere de 50%. Umbrela de soare, sezlongul, prosoapele si celelalte obiecte de plaja se inchiriaza la aproximativ 2 euro pe zi. Daca alegi perioada de la inceputul lunii iunie, platesti 7 nopti si beneficiezi de una in plus, gratuit. ( Eximtur )

 

In Albena, Bulgaria, un hotel de 4 stele are preturi intre 22 si 54 euro pe noapte, in functie de luna. Poti gasi oferte pentru care platesti un numar de nopti si stai mai multe, 8 cu 10, 14 cu 10, 13 cu 10, 7 cu 5, 12 cu 9, etc. Oferta este valabila pentru sejururile la 4 stele cu demipensiune sau mic dejun.

Lido-de-JesoloIn Costa Dorada , Spania, poti inchiria apartamente clasificate la 3 stele, intre 4 si 7 nopti. Preturile incep de la 16 euro pe noapte si ajung la 39, pentru perioada mai – octombrie 2008. Mesele se platesc separat, 7 euro micul dejun, 18 euro pe zi pentru demipensiune. Apartamentele au o capacitate de maxim 6 persoane si sunt dotate cu chicineta, pentru turistii care doresc sa-si pregateasca singuri masa. Lenjeria de pat, prosoapele si curatenia sunt servicii oferite zilnic.

Daca vrei sa stai in Halkidiki intr-o zona linistita, gasesti hoteluri de 4 stele cu restaurant, taverne , baruri, minimarket, piscine pentru adulti si copii. Preturile sunt intre 46 si 129 euro pe noapte, in functie de perioada. Cazarea se ofera cu mic dejun sau demipensiune. Copiii cu varste pana in 2 ani au reduceri de 100%.  (Eximtur)

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea