Vacante

#vacante 1 mai #litoral romanesc #munte #romania #delta_dunarii

Cat platesti pentru o vacanta de 1 Mai in Romania, la munte si la mare

Minivacanta de 1 Mai in Romania vine cu oferte pentru toate buzunarele. Printre cele mai ieftine oferte de cazare sunt cele de 50 lei pe noapte. Pe langa aceasta, proprietarii de vile, pensiuni sau hoteluri, la munte si la mare, propun diverse programe si activitati de vacanta , de la focuri de tabara la cine traditionale, masaje si excursii in imprejurimi.

Minivacanta de 1 Mai pe litoralul romanesc
 

Cei care aleg sa stea la vila in Eforie platesc 250 lei pentru un minisejur de 2 zile + 1 zi, conform vileeforie.ro. Oferta asigura cazarea intr-o camera cu doua locuri, intr-o vila de 4 stele, in Eforie Nord. In pachet sunt incluse si doua sezlonguri pe plaja complexului vilei si acces la gratar. De asemenea, la plata a doua nopti de cazare se acorda o noapte in plus, gratuit.

In schimb, la un hotel de 4 stele, pretul unei camere duble, cu mic dejun, este de aproape 80 lei pe noapte, conform agentiei Laguna Tour. Pentru un copil cu varsta pana in 5 ani se ofera gratuitate la cazare, daca este cazat in camera cu doi parinti.

In Venus, la un hotel de 3 stele din statiune, pretul unei camere duble incepe de la 42 lei de persoana, conform agentiei Laguna Tour.
In Saturn, o camera costa aproape 80 lei pe noapte, intr-un hotel de 4 stele, conform aceleasi agentii. Oferta asigura cazarea cu mic dejun intr-o camera cu vedere la mare.

In Costinesti, pretul unei camere la un hotel de 3 stele este de 170 lei pe noapte, conform hotelului Royal, din statiune. Oferta asigura cazarea cu mic dejun. Cei care opteaza pentru un minisejur de 1 Mai platesc 299 lei, pret in care sunt incluse cazarea cu mic dejun si o cina festiva.
 

Vacanta de 1 Mai la munte
 

Branul este una dintre destinatiile predilecte pentru vacantele scurte. Cei care vor sa faca o escapada la Bran gasesc oferte la hoteluri, vile si pensiuni. In timpul liber hotelierii si proprietarii de pensiuni propun turistilor o gama larga de activitati: tenis, biliard, sauna, masaj, ciclism, ATV, paint ball, vizite in imprejurimi etc.

Un pachet la o pensiune de 4 margarete costa 39 euro, conform Bran Belvedere. Oferta asigura cazarea in camera dubla pentru doua nopti. La aceasta suma se adauga o taxa de aproximativ 200 lei pentru oferta cu demipensiune.

Cei care aleg un hotel de 3 stele platesc de la 66 lei pe noapte, conform agentiei Family Travel. Oferta include cazare cu mic dejun, discoteca, foc de tabara, acces gratuit la sauna, tenis, minifotbal.
 

1 Mai in Delta Dunarii
 

Cei care vor sa fructifice la maxim scurta vacanta de 1 Mai au ocazia sa se inscrie la o croaziera in Delta Dunarii. Astfel, viziteaza Delta si Ajung in fiecare zi in locuri noi. O noapte de cazare costa in jur de 70 euro, conform Hotelului Plutitor Serano si include numeroase servicii si facilitati: cazarea cu pensiune completa, agrement cu barci cu motor, pescuit, birdwatching , asigurare medicala , program artistic etc.

Turistii care prefera sa se cazeze la o pensiune in Delta Dunarii platesc 650 lei, conform pensiunii La Traian. Turistii au in meniu preparate traditionale romanesti, precum si multe preparate din peste. In program este inclus un foc de tabara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea