Vacante

#viotoptravel #oferte vacanta #vacanta #oferte last minute

Cat de rentabila este oferta last minute?

Egipt, Grecia, Tunisia sau Turcia sunt destinatii tot mai dorite si alegeri populare ale publicului larg. Planificate minutios cu luni bune inainte, multi vad avantajul timpului in favoarea lor. Pentru cei mai spontani, ofertele last minute sunt mai atractive. Nu suntem straini de ce presupune un astfel de concept. Cat este de avantajos, aparte de pretul sau atractiv?

 

Ofertele last minute pot fi o perfecta sincronizare cu putin noroc. Inseamna nevoia de a fi mai flexibili pentru ca plecarile pot fi intr-un timp scurt. Perfect pentru cei care nu se conditioneaza de un program si de nevoia de a planui un concediu. Cert este ca oferte last minute sunt alternativele celor care nu doresc sa rateze un sejur, au timpul necesar si bonus primesc si o reducere la tot pachetul turistic.

Oferte si avantaje – ce presupune last minute

Atat timp cat doriti sa experimentati, sa descoperiti, sa fiti turisti adevarati in sensul in care pe cont propriu sa va asigurati masa spre exemplu, sa incercati restaurantele din zona, ofertele last minute pot fi chiar si mai convenabile. Unele dintre aceste oferte de vacanta de la ViotopTravel vor include asigurarea transportului si a cazarii, de restul urmand sa va ocupati personal. In alte cazuri este inclusa doar prima masa a zilei.

Pot fi alese variante de placare cu autocar sau avion, destinatiile sunt variate, asadar ofertele last minute nu limiteaza la toate preferintele.

Kusadasi, una dintre destinatii favorite

Una din destinatiile favorite este Kusadasi. Ospitalitatea turcilor este binecunoscuta, asadar statiunea principala din Turcia, cu nisip foarte fin, cu apa calda si atat de multe oportunitati de distractie, merita descoperita.

Daca ofertele nu includ transport, drumul pe cont propriu cu masina inseamna peste 1000 de km. Pretul aferent unei astfel de calatorii este completat si de taxa de ferryboat – de la Canakkale. Acesta este per persoana plus costul per masina. Daca este inclus drumul cu avionul, ar fi bine sa existe inclus si transferul de la aeroport.

Supranumit orasul scaldat de soare 300 de zile pe an, Kusadasi contureaza un peisaj idilic despre ce inseamna o destinatie de vara. Palm Beach, o plaja langa port, este una dintre cele mai populare, cu baruri si cafenele cochete. Ladies Beach este plaja unde se pot practica si diferite sporturi de apa, iar Long Beach este o recomandare mai degraba pentru familii cu copii. Dupa apus incepe si freamatul de la cafenele, terase si restaurante regasite pe alei, umbrite de palmieri.

Cand nu va bucurati de soarele arzator si de apa calda a marii, puteti vizita si in imprejurimi. Orasul antic Efes este un muzeu in aer liber. Aici se afla a saptea minune a lumii antice, Templul zeitei Artemis, iar in apropiere, la capela Panaghia Kapoulou se spune ca ar fi ingropata Maria Magdalena.

Se organizeaza excursii de o zi astfel ca se pot vizita diferite locatii, de la Pamukkale la Samos, la parcuri acvatice. Nu veti rata asadar sansa de a vizita un aqua parc vestit in lume, doua dintre acestea sunt chiar unice in Europa.

Pachetele turistice pentru aceasta destinatie sunt variate, pentru ca avand convingerea serviciilor excelente pe care turcii le ofera orice tip de cazare pare o idee buna. Asadar in functie de buget, puteti alege de la https://www.viotoptravel.ro/ un resort cu servicii all inclusive. Nu doar masa si cazarea sunt asigurate, dar aveti si oportunitati de petrecere a timpului. Pentru variante buget friendly, hotelurile de 3 stele sau vilele de inchiriat sunt de asemenea apreciate.

Alte oferte, alte distractii

Ar fi de preferat o escapada intr-un loc nevizitat inca. Hurghanda spre exemplu, unde un hotel all inclusive de 5 stele isi asteapta oaspetii oferteaza cu o saptamana de relaxare. Plecarea cu avionul, sejurul de 7 nopti pot insuma putin peste 1.000 EUR pentru doua persoane.

Nici Grecia nu suna rau, destinatie unde puteti merge lejer si in perioada de inceput de toamna si tot veti avea parte de timp prielnic pentru mare. In acest caz plecarile sunt mai degraba cu autocarul sau transportul nu este inclus in pachet. Grecia este una dintre cele mai accesibile destinatii astfel la pachete last minute va plusa si reducerile sunt foarte atractive.

Orice sansa de a planifica o vacanta inseamna negresit sa profitati la timp de ce vi se ofera.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea