Vacante

#vacanta de vara # vacanta turcia #vacanta antalya #oferte antalya

Cat costa vacanta de vara 2012 in Antalya

Antalya este una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta de catre turistii romani pentru concediul de vara. Foarte multe agentii romanesti dispun de oferte charter pana la sfarsitul lunii septembrie, intr-unul dintre hotelurile din regiune, de la hotelurile 5 stele de lux la hotelurile de 5 stele standard.
 

Ce contin pachetele de vacanta pentru Antalya in vara 2012


Ofertele charter pentru Turcia includ zborul cu avionul, transferul la hotel, asistenta turistica si cazarea cu tipul de masa specificat, in functie de hotel. Exista agentii care ofera ca bonus asigurarea medicala si storno, indiferent de varsta.

Cele mai cautate hoteluri sunt cele all inclusive si ultra all inclusive. Preturile difera, insa, in functie de perioada. In mai si iunie, o saptamana de vacanta la un hotel de 5 stele ultra all inclusive costa 525 euro de persoana. Din a doua parte a lunii iunie si pana la sfarsitul lui septembrie, acelasi pachet costa 716 euro de persoana.

Hotelurile sunt de mai multe tipuri: all inclusive, ultra all inclusive, ultimate all inclusive, all exclusive all inclusive, special all inclusive, high class all inclusive, a la carte all inclusive, maxx all inclusive etc.

Cei care doresc sa-si stabileasca foarte clar bugetul de vacanta trebuie sa intrebe agentul de turism care sunt serviciile oferite gratuit de catre hotel. Chiar si pentru o vacanta all inclusive in Antalya, se plateste in plus, separat, pentru excursiile optionale, intrarile la obiectivele turistice, cheltuielile personale, bacsisuri, bauturi sau alte servicii care nu fac parte din pretul pachetului.
 

Cat costa vacanta de vara in Antalya


In statiunea Lara, o saptamana la un hotel de 5 stele ultra all inclusive costa de la 640 euro de persoana. In Alanya, la 5 stele, o saptamana costa de la 600 euro pentru all inclusive sau ultra all inclusive. In Side, 7 nopti de cazare ultra all inclusive costa de la 50 euro, dar poate ajunge si la 1200 euro pe saptamana, de persoana.

Cei care merg in Kemer pot opta pentru un hotel 5 stele de lux, de la 760 euro de persoana. In Belek sunt unele dintre cele mai luxoase hoteluri. Aici, o vacanta de o saptamana incepe de la 740 euro, iar cele mai scumpe au ca pret de start 1100 euro.

Sursa foto: ee-lac.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea