Vacante

#o noapte de cazare #hotel gica hagi # cat costa #cazare #pret #vacanta

Cat costa o noapte de cazare la hotelul lui Gica Hagi. Nu oricine isi permite

 

 

Gica Hagi traieste in lux si a investit cu cap banii castigati din fotbal. Acum, se bucura de profituri uriase. In urma cu cativa ani, a construit un hotel in Mamaia si, chiar daca a trecut si prin perioade grele, Hagi are acum o afacere foarte profitabila. Hotelul sau este unul dintre cele mai cautate din Mamaia, chiar daca preturile nu sunt atat de accesibile oricarui roman.

Hotelul Iaki are patru stele si ofera turistilor nu mai putin de 122 de camere spre inchiriere, in care pot fi cazate 244 de persoane. La Hotel Iaki, o camera costa 269 de euro pentru perioada 2 iulie – 30 august, pentru un sejur de minimum cinci nopti de cazare. Anterior, pretul de inchiriere era de 239 euro, insa de la jumatatea lunii iulie preturile cresc peste tot pe litoral cu 30.

Compania Hagi Sport, ce opereaza hotelul de pe litoral, a raportat in anul 2017 un profit de 2.207.482 de lei, apoi profitul a scazut in 2018 la 741.490 lei. 2019 a fost un an bun pentru hotelul lui Gica Hagi, cand a inregistrat un profit de 2.496.240 de lei. Din pacate, pandemia de anul trecut a scazut din nou profitul din buzanarele fostului fotbalist, fiind inregistrat un profit de 425.039 de lei, potrivit datelor oficiale obtinute de la Ministerul de Finante.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea