Vacante

#fijet #presstour #trofeu #elena udrea #turism

Castigatorii Trofeului Splendens

Clubul Presei de Turism din Romania a decernat Trofeul “Splendens” unor reprezentanti din presa de turism si din industria turistica, pentru promovarea sau dezvoltarea turismului romanesc. Trofeele au fost decernate la Gala premiilor Fijet Romania, din 24 martie 2010.

La eveniment a participat ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, care a fost premiata de Federatia Internationala a Jurnalistilor si Scriitorilor de Turism (FIJET) pentru sprijinirea turismului romanesc si a relatiilor cu FIJET.

Pe langa ministru, invitati de onoare ai galei au fost Tijani Haddad, presedintele FIJET, deputat in Parlamentul Tunisiei si fost ministru al Turismului in aceasta tara, membri ai Corpului Diplomatic al tarilor Uniunii Europene si ai altor tari cu traditie turistica, membri ai Comitetului Executiv al FIJET. Vizualizeaza galeria foto de pe site-ul oficial al ministerului aici.

In cadrul galei au fost decernate 12 trofee, carora li s-au adaugat premii de excelenta pentru o activitate indelungata si de succes, unor personalitati din turismul romanesc.

Cele 12 trofee au fost acordate presei de turism si industriei turistice.
 

In presa de turism, s-au decernat trofee pentru 6 categorii:
 

Televiziune. Pentru sectiunea Televiziune, trofeul splendens a fost castigat de campania “Restaurare”, coordonata de Georges Boisnard si Ruxandra Tuchel.

Radio. Pentru Radio, premiul a fost castigat de Stela Popa, de la Radio Basarabia, RRI.

Cotidian. Cel mai bun jurnalist de articole turistice a fost desemnat Teodorei Trandafir, de la Evenimentul Zilei.

Agentii de presa/Internet. Distinctia i-a fost acordata Georgianei Leanca, division coordinator pentru sectiunea de turism a portalului Acasa.ro.

Periodice/Literatura turistica. Trofeul a fost acordat lui Mihai Ogrinji, redactor la Romania Pitoreasca, pentru literatura turistica.

Fotografie / Film. Radu Sigheti, de la “Reuters” Romania, a castigat trofeul pentru fotografie.
 

In industria turistica, premiile au fost decernate pentru 6 categorii:
 

Industrie hoteliera. In industria hoteliera, premiul a fost acordat lui Yilmaz Yildirimlar – Hotelul Radisson Blu.

Travel. Pentru categoria Travel, au fost doi castigatori: trofeul a fost decernat Luciei Morariu – Eximtur, pentru Turism intern si lui Alin Burcea – Paralela 45, pentru Outgoing.

Restauratie. Pentru promovarea imaginii Romaniei prin vinurile nationale, a fost premiat Dr. Ion Pusca – Casa Vinului, Faclia.

Transportatori. Pentru cea mai dinamica dezvoltare a unei companii aeriene din Europa - Golden Apple 2009, premiul a fost decernat  Florentinei Ivan si lui Gheorghe Racaru, de la Blue Air.

Invatamant profesional / Balneo . Pentru categoria Invatamant profesional/Balneo, trofeul a fost decernat lui Razvan Pirjol – THR.

Turism rural. Pentru categoria Turism rural, trofeul a mers la Aurel Pau – Asociatia “Sibiel 2001” (Golden Apple 2009).
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea