Vacante

#vacanta #munte #poiana brasov #concurs

Castiga o vacanta la munte in weekend

Daca iti este greu sa pui bani deoparte pentru o minivacanta, Turism. acasa.ro iti vine in ajutor. Dupa ce te-a trimis la munte de Paste si 1 Mai, Turism.acasa.ro continua sa-ti propuna concursuri unde poti castiga un weekend la Poiana Brasov , in perioada iunie - septembrie 2010.

Pana in toamna, Turism.acasa.ro iti ofera repetitiv sansa de a castiga un weekend la munte pentru doua persoane. O data la doua saptamani, te poti inscrie la un nou concurs organizat de Turism.acasa.ro si Rina Hotels . Tot ce trebuie sa faci este sa urmaresti articolele de pe sectiunea Turism.acasa.ro si sa te inscrii la concurs. Acesta se desfasoara pe forum, unde trebuie sa raspunzi la o intrebare simpla. Cu cat este raspunsul mai interesant, cu atat ai mai multe sanse sa castigi . De asemenea, raspunsul trebuie sa tina cont de toate datele prezentate in intrebarea concursului si sa fie unul personal.

Completeaza-ti datele personale din Contul de utilizator acasa.ro si inscrie-te la concurs. Pana in toamna, vei avea multiple ocazii sa castigi un weekend la Poiana Brasov pentru tine si o persoana insotitoare, la alegerea ta.

Succes!

Sursa foto : ownersdirect.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea